Wpis z mikrobloga

@Xeni323: ok, to może małe rady ode mnie:
1. Nie bierz telefonu na imprezę, nie pisz do niej po alkoholu
2. Nie musisz jej olewać, ani się z nią żegnać.
3. Wydajesz się dużo bardziej dojrzały od niej. Ona Cię najprawdopodobniej bardzo lubi, ale nie będzie z tego raczej związku. Dziewczyny w tym wieku potrzebują faceta przyjaciela. Jeśli potrafisz jej zaoferować czystą przyjaźń, to może za rok czy dwa sprawa
  • Odpowiedz
@ReaperPLL: no bo mnie nie chciała XD a co z oczu to i z serca. Nie było łatwo ale kilka miesięcy później poznałem swoją "pierwsza wielka odwzajemnioną miłość", do czego pewnie by nie doszło gdybym ciagle uganiał się beznadziejne za tamtą.

No i to nie było tak ze tylko pisaliśmy ze sobą, widywaliśmy się również w szkole i po szkole lecz ze byliśmy z różnych wiosek to najwiecej czasu gówniak
  • Odpowiedz
swoją drogą, zdałem sobie właśnie sprawę, że wszystkie moje szczęśliwe związki zaczynały się od tego że musiałem szanownej panience dać jakoś do zrozumienia że wcale jej nie chcę (choć chciałem) i się o nią nie staram (raz nawet zrobiłem to zupełnym przypadkiem i dopiero później się o tym dowiedziałem), a z kolei tam gdzie szanowna panienka widziała moje starania i to że chce z nią być, to dziwnym zbiegiem okoliczności nigdy nic
  • Odpowiedz
@Xeni323: dziwne że w tym wieku jeszcze tak piszesz. gdy sie otworzysz tak na dziewczyne to na 90% zostaniesz sfriendzonowany. olej ja, nie pisz z nia jakis czas. mozesz tam tylko napisac ze ci przykro itd.. jesli jej zalezalo to sama sie odezwie po czasie.
  • Odpowiedz
@Xeni323 Wiesz gdzie jest zajebisty błąd po Twojej stronie? Że Ty starasz się jej NA LOGIKĘ wytłumaczyć emocje. Tak się nie da, tak się nie robi. Ona musi to "poczuć" po prostu, tak jak sama napisała - jakąś iskrę, jakiś bodziec, coś, ale POCZUĆ. A nie mieć wytłumaczone co POWINNA poczuć. xD
To tak jakbyś dostał c-----y sweter pod choinkę który Ci w ogóle nie pasuje, ale w sumie doceniasz sam
  • Odpowiedz
Bo to są argumenty logiczne. A w związku chodzi (na początku) o pożądanie, podobanie się sobie, EMOCJE. Kobieta chce żebyś Ty jej zrobił tako rolleecoaster że powiesz wprost że jesteś chujem, narcyzem, samolubem a wszystkie 4 poprzednie laski zdradziłeś, a mimo to ona i tak będzie chciała z Tobą być. MIMO TO.

@Dawidinho8:

To jest właśnie p--------e jak w ruskim czołgu

Ludzie, którzy chcą być dobrzy mogą mieć problem z kobietami, przez ich
  • Odpowiedz
@Xeni323: ale ty jesteś needy i nudny. Gdzie tu tajemniczość, wyzwanie, niepewność. Ona Cię ma jak na dłoni, jak taka biedna zauroczona sierotę a nie MĘŻCZYZNĘ. Zrobiłeś wszystko na odwrót.
  • Odpowiedz