Aktywne Wpisy

iquiet +111
We wrześniu poproszono mnie, żebym przyszedł dodatkowo jeden dzień za +100% płatne (dniówka x2). Zgodziłem się bo spoko kasa za jeden dzień wychodzi.
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
to jest premia uznaniowa a ja uznałem, że na tyle zasłużyłeś

magdalena-gaska +234
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ss 1/2 w kom 2/2
źródło: comment_vxueEvw3M68MhDp5CpNZdGmr8dtTwj95.jpg
Pobierz1. Nie bierz telefonu na imprezę, nie pisz do niej po alkoholu
2. Nie musisz jej olewać, ani się z nią żegnać.
3. Wydajesz się dużo bardziej dojrzały od niej. Ona Cię najprawdopodobniej bardzo lubi, ale nie będzie z tego raczej związku. Dziewczyny w tym wieku potrzebują faceta przyjaciela. Jeśli potrafisz jej zaoferować czystą przyjaźń, to może za rok czy dwa sprawa
Komentarz usunięty przez moderatora
@KorelacjaProkrastynacji: xD
źródło: comment_PDepq5mpKjIoppdPj2MuTAe7mNgFZzUR.jpg
PobierzNo i to nie było tak ze tylko pisaliśmy ze sobą, widywaliśmy się również w szkole i po szkole lecz ze byliśmy z różnych wiosek to najwiecej czasu gówniak
To tak jakbyś dostał c-----y sweter pod choinkę który Ci w ogóle nie pasuje, ale w sumie doceniasz sam
Komentarz usunięty przez autora
@Dawidinho8:
To jest właśnie p--------e jak w ruskim czołgu
Ludzie, którzy chcą być dobrzy mogą mieć problem z kobietami, przez ich
@Xeni323: Czy to jest przykład tego słynnego strumienia świadomości? ( ͡° ͜ʖ ͡°)