Wpis z mikrobloga

@Xeni323: Ziom, powiem Ci tyle - been there, done that. I najlepsza na to taktyka to wcale nie zrywanie kontaktu, ale jego wyraźne "ochłodzenie". Odpisuj rzadziej i raczej nie od razu, nie otwieraj się tak bardzo, ale też raz na jakiś czas okaż takie szczere zainteresowanie jej. Za dosłownie kilka dni laska zwariuje, że Cię traci i może się okazać, że w tym wszystkim jakieś uczucia się u niej pojawią.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Mufekkin no tak, ale np w klubie bez problemu potrafie poderwac laske, to samo w autobusie, bajerka typu mozesz skasowac bilet lub przypadkowe spojrzenie w telefon i oo sluchasz tej samej muzyki co ja :) no ale jak rozmowa pozniej leci to roznie bywa,

Powiedzialem jej ze chcialbym troche ograbiczyc kontakt bo ja cierlie przez taki stan rzeczy a on ami odpisala ze tez cierpi poniewaz cos czuje do mnie ale
  • Odpowiedz
@Xeni323:

bajerka typu mozesz skasowac bilet lub przypadkowe spojrzenie w telefon i oo sluchasz tej samej muzyki co ja

No to na razie pokazuje, że potrafisz zagadać. I bardzo dobrze, to pierwszy krok - z tym s-----------m w moim komentarzu to był trochę mirko-żart, bo już sam fakt, że jesteś w takiej relacji, jak ta, pokazuje, że jesteś pewnie gdzieś w top 5% tego portalu pod względem ogarnięcia związkowego ( ͡ ͜ʖ ͡) Tylko po
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Mufekkin ale w sumie patrzac na to co pisala... Jak sie nie umie zdecydowac to zdecydowalem za nia ze ograniczamy kontakt, kiedys jej odpisze a teraz znikam ide na strzelnice, potem odpisze na wszystkie komentarze(te normalne)
  • Odpowiedz
@Xeni323: W---a i strzelnica?( ʖ̯)

Jak sie nie umie zdecydowac to zdecydowalem za nia ze ograniczamy kontakt

Ja tylko sugeruję więcej subtelności, jeśli chcesz coś ugrać.
  • Odpowiedz