Aktywne Wpisy
AnimeRPG +43
Faceci, konfiarze i pisowcy broniący zboczeńca-księdza-pedofila reprezentują ten sam poziom którzy reprezentowali kolorowi, lewicowcy i liberałowie broniący Simona Molla(który zarażał #p0lka HIVem) i George Floyda(który dźgnął nożem kobietę w ciąży)
#blackpill #4konserwy #neuropa #konfederacja #niebieskiepaski #rozowepaski
#blackpill #4konserwy #neuropa #konfederacja #niebieskiepaski #rozowepaski
MarcelinaM85 +70
Czy faceci w UK są tak zdesperowani ze dodają każda dziewczynę, czy cieszy ich oko Polka w Walli?
Dodam ze w Polsce nie miałam tak często par, a superlike było może z 2-3 na dzień, a nie co chwile.
Mam 107par od wczoraj wieczorem. Przez cały rok nazbieralam w Polsce może z 300-400
#tfwnogf trochę, bo muszą być zdesperowani
PS. Na wyspach po prostu lubią grubsze - taka kultura
Dwa - powiew egzotyki, dziewczyna ze wschodniej Europy. Wiem, że polaków tam w #!$%@?, ale mimo wszystko.
Trzy, choć to pewnie powód najrzadziej kierujący nimi, ale jednak - laski z Polski, Ukrainy, Rosji mają tam opinię jaką mają. Ofc Ty nie musisz być, ale może widząc Polkę liczą po prostu na łatwe ruchanie.
I oczywiście, ze nie wiem o czym mówię. Tłumaczcie sobie dalej. Gwarantuję Ci, że ani nie mam samochodu, ani ze nie skacze ze spadochronem dzień w dzień (CO TO W OGÓLE ZA ARGUMENTY XD), a desperatek mam malutki odsetek.
Szukaj wymówek dalej. Najlepiej z wiadomym hasztagiem -> #przegryw
nie ma desperatek dlatego zamazałeś mordy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolejny troll do #!$%@? na czarno. xD
moje #!$%@? jest przynajmniej poparte faktami a Twoje widzimisię jest bazowane tylko i wyłącznie na Twoich uczuciach "bo tak mi się wydaje dlatego tak musi być".
@Hatespinner
ciesze się
Komentarz usunięty przez autora