Aktywne Wpisy

IntruderXXL +184
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +125
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

I ja płace za kawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw
XD
Mam bardzo mieszane uczucia.
Z jednej strony podoba mi się twój pomysł.
Z drugiej strony teraz wzp pierodli, że to jego zasługa, jego "niesamowitości" i że normiki chuje. To mu akurat w niczym nie pomoże :/
Z tym, że ja innymi się nie zajmuje. Interesuje mnie tylko wpz, którego nienawiść do ludzi i patrzenie na nich z góry nie wpływa najlepiej na rokowania jeśli chodzi o wyjście z przegrywu
Ja to traktuję jak eksperyment, który może coś powiedzieć o innym człowieku
Nie widzę żadnego problemu w spotkaniu z przegrywam. Ba, nawet sam mu proponowałem wódkę, ale mieszka po drugiej stronie kraju.
Co więcej, ja uważam że może mu to nawet trochę pomóc. Ten koleś właściwie ma zerowy kontakt z ludźmi.
Pomóc może, bo może przekonać się do życia społecznego, chociaż jeżeli potraktuje to jako randkę, to raczej nadal będzie sceptyczny co do życia towarzyskiego. Ale
źródło: comment_SZ6mYbwF6HKac5YqoYbNyqljwqB2D4h7.jpg
Pobierz*przez jakieś pół roku, jak jeszcze ktoś będzie pamiętać o sprawie