Wpis z mikrobloga

@sweetbunny:
XD
Mam bardzo mieszane uczucia.
Z jednej strony podoba mi się twój pomysł.
Z drugiej strony teraz wzp pierodli, że to jego zasługa, jego "niesamowitości" i że normiki chuje. To mu akurat w niczym nie pomoże :/
  • Odpowiedz
@sweetbunny: tzn to nie jest żaden zarzut w twoją stronę. Ja mówię tutaj o samej reakcji wpz, który wszędzie znajdzie okazję by nakarmić swoje olbrzymie ego, jednocześnie obrażając normalnych ludzi sprowadzając ich do poziomu karaluchów
  • Odpowiedz
@sweetbunny: cóż, niektórzy plują jadem. Bywa. I ja bym się wstrzymał z nazywaniem ich normalnymi ludźmi. W końcu mają konto na wykopie ¯_(ツ)_/¯

Z tym, że ja innymi się nie zajmuje. Interesuje mnie tylko wpz, którego nienawiść do ludzi i patrzenie na nich z góry nie wpływa najlepiej na rokowania jeśli chodzi o wyjście z przegrywu
  • Odpowiedz
@sweetbunny: Serio?

Sluchali sie glowno rad w stylu zagadaj do rozowego w tramwaju, robili z siebie idiote, skundleni sami zaczeli dawac te gowno rady. Ja ich gowno rady wydrwilem i rozowe same mi proponuja spotkania. Ale coz, normikiem moze byc kazdy, a Krol Przegrywow, Nieudacznikow i Pierwszych Stuleji, Obronca Mikrobloga, Tarcza Stulejgrodu jest tylko jeden.

nom, ja jestem wyjatkowy, a normik jest oaza przecietnosci. Kogo wiec zechce rozowy? Pionka
  • Odpowiedz
@sweetbunny: to kwestia twojego podejścia czy chcesz go rozzłościć czy nie. Ty widocznie nie chciałaś. Twoja wola.
Ja to traktuję jak eksperyment, który może coś powiedzieć o innym człowieku
  • Odpowiedz
@sweetbunny: I ja to szanuję ;)
Nie widzę żadnego problemu w spotkaniu z przegrywam. Ba, nawet sam mu proponowałem wódkę, ale mieszka po drugiej stronie kraju.
Co więcej, ja uważam że może mu to nawet trochę pomóc. Ten koleś właściwie ma zerowy kontakt z ludźmi.
Pomóc może, bo może przekonać się do życia społecznego, chociaż jeżeli potraktuje to jako randkę, to raczej nadal będzie sceptyczny co do życia towarzyskiego. Ale
  • Odpowiedz