@wyjde_z_przegrywu: > co zal dupe sciska, ze metody Tarczy Stulejgrodu sa skuteczne? Nie, po prostu uważam że ludzie piszący tutaj ludzie zazwyczaj piszą co myślą lub baitują. Jeśli przyjmiemy optymistycznie, że to jest bait i tak nie myślisz to i tak człowiek ciągle piszący to samo i marnujący na to tyle czasu (co trzeba przyznać jesteś konsekwentny, przez co wątpie żeby to była zarzutka) ma jakieś zaburzenia psychiczne.
@JanPapejTrzeci nie obrażaj mnie. Ja przede wszystkim nie mam gdzie poznawać kobiety. Małe miasto 11 tyś. mieszkańców. Pracuje długo i mam mało czasu. A czy bym nie miał powodzenia ? Wiesz, ja się w liceum spotykałem z paroma dziewczynami (tera 20 lvl).
Były takie co wprost mówiły, że się im podobam. Tylko, że ja nie płacze z tego powodu. Jest baba to jest, nie ma to nie ma. No ale jakby
I ja płace za kawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw
@wyjde_z_przegrywu: TARCZA STULEJGRODU!!! ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, po prostu uważam że ludzie piszący tutaj ludzie zazwyczaj piszą co myślą lub baitują. Jeśli przyjmiemy optymistycznie, że to jest bait i tak nie myślisz to i tak człowiek ciągle piszący to samo i marnujący na to tyle czasu (co trzeba przyznać jesteś konsekwentny, przez co wątpie żeby to była zarzutka) ma jakieś zaburzenia psychiczne.
Ja bym nie odmówił spotkania Mirabelce. Jak się nie spodoba to się nie spodoba i tyle (。◕‿‿◕。).
Powodzenia @wyjde_z_przegrywu
Były takie co wprost mówiły, że się im podobam. Tylko, że ja nie płacze z tego powodu. Jest baba to jest, nie ma to nie ma. No ale jakby
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie jestem normikiem. Co ty o mnie wiesz xD ?