Wpis z mikrobloga

@Luckysi: Willianem się źle gra? Spróbuj może faktycznie Mkhitarianem, na lewą możesz dać Mane, mi się gra nim zdecydowanie lepiej od Martiala. Na atak myślę, że będzie Cię stać na if Sona 84, jest świetny :)
  • Odpowiedz
@prodigi: @robertx: ja caly czas willianem strzelam słupki, poprzeczki albo miss calkowicie, wydaje mi sie też, że nie umiem wykorzystać jego świetnego dryblingu dlatego pomyślałem o mkhitarianie. lf Son za 300k chyba jest ;p

nie mówie, że willian jest słaby, ja jakoś nie mogę nim ogarnąć po prostu.

pomyślałem, że lewą strone bym miał sanchez i lacazette, a prawą lukaku i mkhitarian to by mieli zgranie. myslę, też
  • Odpowiedz
@Luckysi: Lukaku jest spoko, tym bardziej jak lubisz grac para jeden silny wysoki i strzela duzo glowa, a drugi mniejszy zwinniejszy. Zastanow sie dobrze nad Alexisem bo osobiscie to moj jeden z ulubionych pilkarzy, a gra sie nim bardzo srednio i w sumie malo kogo znam kto lubi nim grac.
Martialem sie gra tak jak Alexisem powinno, czyli fantasyczne zejscie na prawa noge i strzal :D
  • Odpowiedz
@Luckysi: Jeśli nie jesteś pewien tego ustawienia, to bardzo dobrze ( ͡º ͜ʖ͡º) Grałem nim ponad 150 meczy i powiem Ci, że na ciut wyższych poziomach się niestety nie sprawdza - brakuje grajków w środku pola w obronie, a skrzydłowi w obronie sobie radzą bardzo słabo. Może pomyśl nad 4-1-2-1-2(2), z 2x CM zamiast skrzydeł?
  • Odpowiedz
@prodigi: własnie tego się obawiałem bo nie spotkałem jeszcze nikogo kto by grał alexisem, a na papierze jest dobry. spróbuje z martialem

@robertx: próbowałem tak grać klika meczy ale brakowało mi chyba skrzydłowych. zauważyłem, że większość ludzi na streamach gra tą wersją o której ty piszesz. gdybym się zdecydował to kto na cm ?
  • Odpowiedz
@Luckysi: Valencii daj styl gry Shadow i pomyśl nad innym lewym obrońcą, to skrzydeł nie będzie Ci brakować :) Świetnie się boczni obrońcy podłączają do ataku w tym ustawieniu. Tak jak wyżej sugerują, na ŚP wtedy rzucasz sobie Sif Mooya (jest genialny), możesz do kompletu mu dać Herrerę, albo Moussa Dembele.
IF Son 84 kosztuje w okolicach 140-150k, Ty patrzyłeś na sif Sona który nie gra na ST tylko na
  • Odpowiedz