Aktywne Wpisy
grexo +28
Co drugie auto uszkodzone przez ich ładowanie. Jak budda wyjdzie to się nie wypłacą przez 5 lat, chyba nie mają pojęcia ile kosztuje naprawa takich furek, nawet nie wiedzieli że te samochody mają funkcję podnoszenia podwozia do załadunku xD
#budda
#budda
źródło: 361214844643-kolejne-auta-od-buddy-sa-wywozone-lawetami
Pobierz
PanNieznanypl +584
Na spotkaniu gdzie występowały hr w #korpo powiedziałem, że "Karierę to robi Lewandowski a my jesteśmy zwykłymi szczurami w amerykańskiej firmie" wszyscy się na mnie obrazili, chyba czeka mnie rozmowa z HR xD
#korposwiat #praca #pracbaza #programowanie #programista15k #pracait
#korposwiat #praca #pracbaza #programowanie #programista15k #pracait

kogo dokupić do składu w rozsądnych cenach ? myślałem o Lukaku, Alexisie na lewą, i Mkhitaryanianie na prawą.
co wy na to ?
#fut #fifa18
nie mówie, że willian jest słaby, ja jakoś nie mogę nim ogarnąć po prostu.
pomyślałem, że lewą strone bym miał sanchez i lacazette, a prawą lukaku i mkhitarian to by mieli zgranie. myslę, też
Martialem sie gra tak jak Alexisem powinno, czyli fantasyczne zejscie na prawa noge i strzal :D
@robertx: próbowałem tak grać klika meczy ale brakowało mi chyba skrzydłowych. zauważyłem, że większość ludzi na streamach gra tą wersją o której ty piszesz. gdybym się zdecydował to kto na cm ?
IF Son 84 kosztuje w okolicach 140-150k, Ty patrzyłeś na sif Sona który nie gra na ST tylko na
ok to tak zrobie, bardzo bardzo dziękuję za pomoc.
nie znam się na tych edycjach specjalnych jeszcze dlatego pomyliłem.
Komentarz usunięty przez autora