Mirki mam problem. W wigilie dałem wpis na fb o tym jak to ludzie na moim osiedlu fatalnie parkują itp. Dziś w nocy moja znajoma i jej chłop zaczęli do mnie wypisywać, ze porysowalem im auto i ten wpis to dowód. Już oczywiście zgłosili mnie na bagietach. Co robić? #trudnesprawy #pytanie #prawo
@maccyp skoro nie zrobiłeś to nie masz czym się martwić. Twój wpis to dowód na to że Cię to denerwuje. Przesłuchaja Cię i tyle. Swoją drogą co to za znajomi, którzy zamiast wyjaśnić z Tobą sprawę jadą na bagiety? Pewnie sam porysowal samochód aby wyciągnąć odszkodowanie
@maccyp uuu stary, p--------e. Ja właśnie wyszedłem z więzienia po 10 latach za coś takiego. Też zgłoszenie na podstawie posta na facebooku. Idź na współpracę, może dadzą Ci mniej.
@maccyp: Co za debile :D Jak tu nie gardzić ludźmi, jak tu ich nie poniżać, jak tu nimi nie pomiatać ( ͡°͜ʖ͡°) Dlatego patrzę na ludzi z góry. Teraz chyba rozumiecie.
Pan Adam nie bierze jeńców. Egzekucji egzaltowanych julek, anetek i katarzyn z haerów dokonuje na miejscu, w komentach pod ich pełnymi samouwielbienia wpisami na LinkedInie.
@h3lloya ( ͡º ͜ʖ͡º)
10 lat za porysowanie auta xd a Ty wierzysz xd
Wiesz, taki klasyczny blef
Może to ci pomoże, nie daje głowy bo nikogo nie pozywałem ale powodzenia