p.....k
p.....k
515
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Jebwleb
Jebwleb
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
335
capslocq
@pietrek_kogucik
@marsellus Ale pyszna rybka, śledzik kura, pyszny w occie śledzik. Cały dzień człowiek nic nie jadł żeby teraz zjeść kura. Każdej potrawy spróbować bo grzech! kura Pyszna. Kurła nie wy... nie wy... nie wytrzymam jakie dobre! Cały rok człowiek kura świnie żre, tera ryby tej spróbuje kurła. A tu zara po świętach kura święta, święta, po świętach kura szybko mija prze. Bardzo słona rybka kura trzeba popić zaraz kurła
210
Mothman
61
koniecswiatajestbliski
@Jebwleb: nienawidze palenia, ale jeszcze kilkanascie lat temu ludzie palili doslownie wszedzie i nie bylo to nic dziwnego. Do tej pory pamietam jak u mnie w domu j----o tanimi fajkami. Dobrze, ze tak sie zmienilo, wszedzie zakazy w publicznych miejscach a i w domach malo kto pali.
46
Pan_pajonk
@pietrek_kogucik od zawsze litr gratis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
45
pablo397
@Jebwleb: bo to przełom lat 90 i 00. Kiedyś takie rzeczy były popularne
34
marsellus
@pietrek_kogucik kiedyś to było kwiii
19
rozmiar-czcionki
@ewiak to u państwa Bońków 2 dni po tym jak Zibi został preziem
18
pawel_je
@pietrek_kogucik: typowy wujek Andrzej xd sam mam takiego w rodzinie :D
13
grzesiu_id
12
K.....i
K.....i
@pietrek_kogucik ja p------e, aż mam flashbacki z lat 90 xD
9
K.....x
K.....x
To zdjęcie jest zbyt polskie
4
koniecswiatajestbliski
4
FotDK
@koniecswiatajestbliski jako palacz zgadzam się
3
czlowiekproso
@MalcolmInTheMiddle OMUJBORZE WUDKA PRZY STOLE PATOLA, w sumie u mnie to podobnie wygląda tylko to ja byłem alko podawcą tylko w tym przypadku jest tylko wóda a ja musiałem podawać jeszcze wino, gin z tonikiem żubrówkę z sokiem i cuba libre, kiedyś to się tylko wódę piło i życie było łatwiejsze :(
3
zenekk12
zenekk12
No Polsko strasznie, ale chociaż zmieniło się teraz że wychodzą na fajkę, a nie palą przy stole
1
Y.....y
Y.....y
@pietrek_kogucik: plus za nick
1
Y.....y
Y.....y
@Jebwleb: normalnie , bierzesz, odpalasz i palisz
1
Defender
@PlusujMnie: Na bank to nie lata 90, a okolice 2005 roku. Protip - garnitur w prążki.
1