Aktywne Wpisy

scriptum_nox +27
Jestem jedyną osobą przed trzydziestką, która uważa, że smartfony zepsuły podróżowanie?
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
źródło: 1000022918
Pobierz
Markowowski +709

Po jakimś czasie załatwiłem sprawy u notariusza i wracam do banku, żeby wybrać kasę. Wiecie co się dowiaduje?
Ktoś wyczyścił konto i jest debet.
P--------y bank.
#bzwbkcwel #banki #bank #bankowosc #zalesie
Niestety przykra sprawa. Są jakieś widoki na odzyskanie kasy?
Myślę, że musiałbym udowodnić że zgłaszałem im to, a niestety nie nagrałem tej rozmowy. To było zanim zacząłem nagrywać wszystkie rozmowy z przedstawicielami firm.
Jedyną opcją prawdopodobnie byłoby przeglądnięcie logów dostępu z określonej daty że faktycznie ktoś tam coś sprawdzał.
I tutaj nie chodzi o pełnomocnictwo a o to, że mnie okłamali o zablokowaniu konta.
A ponadto, raty, opłaty i kredyty też nie powinny opróżniać konta
obawiam się, że powiedzą że wcale mi nie powiedzieli że zablokowali konto po mojej wizycie.
Ciekawi mnie czy banki mają logi kto i kiedy uzyskiwał dostęp do konta (w sensie pracowników).
Na razie czekam na odpowiedź z centrali bo te głąby mają dostęp tylko do transakcji z
Prosimy ewentualnie o kontakt z bankiem pod nr 1 9999. Pomożemy znaleźć najlepsze rozwiązanie.