Aktywne Wpisy

vladi_putin +762
Czytam o #afera z #zondacrypto i normalnie oczom nie wierzę, że ktoś tam realnie trzymał większy hajs xD
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
źródło: alebydle
Pobierz
congobongo +55

źródło: comment_tzEMUNkE0YaAy67DDM4NjoHHfuPLiHmJ.jpg
Pobierzźródło: comment_1cWvMNWAPmQt0rJBQfmndc9uScUFadbA.jpg
Pobierz@myszka_szara: jeżeli marzysz o samicach z niewykształconymi drugo- i trzeciorzędowymi cechami płciowymi to mam dla ciebie dwie informacje.
@myszka_szara: apostrofy po spółgłoskach też nie powinny istnieć.
Komentarz usunięty przez moderatora
@cezarysek: Też miałem podobną akcję. Dziewczyna przede mną kupowała jakieś pierdoły i do tego dwa piwa. Ja zdziwiony, że takiemu dzieciakowi ot tak alko sprzedają, ale OK - może ma 18 a młodo wygląda. Okazało się, że dziewczyna ma 24 lata i mężowi piwko kupiła.
@cezarysek: co? XD
Komentarz usunięty przez autora
@cezarysek: czemu w ogóle nie rozumiem tego co napisałeś? To po polsku? xd
@cezarysek: tutaj prawie wszystkie są powyżej 30 tylko z kitką i już wszyscy wołają o policje, 18-20 to tu ze świecą szukać ( ͡º ͜ʖ͡º)