Wpis z mikrobloga

• 37
A w ogóle "próbie rozjechania pieszego" XD XD XD
Próba rozjechania jak taka kreatura prowokuje te zachowania xD
Maksiu spadniesz z rowerka do końca roku...
  • Odpowiedz
  • 8
@mvmxks: ekstra chromosom? ok... wielokrotnie przytaczało się artykuł za artykułem (i nie robiłem to tylko ja), a wy w zaparte, że nie bo wam się nie wydaje. zwyczajnie wypierasz to i tyle. rżnij mądrzejszego i moralniejszego. dlatego ten pajac na was i waszych tanich emocjachz arabia.
  • Odpowiedz
@congobongo: najlepsze jest to że policjantowi nic nie grozi za nieznajomość przepisów, wiadomo można składać zażalenia ale to są lata batali biurokratycznej
tylko jak trafi sprawa do sądu to gorzej dla kierowcy bo nie skonczy sie na mandacie 1500 zł
  • Odpowiedz
co znaczy, że policjant nie zna przepisów?

@congobongo: normalnie, nic mu za to nie grozi
zawsze sie pyta "jeśli nie zgazda się pan z mandatem kierujemy sprawe do sądu" i tak wygrywasz i policjantowi nic za to nie grozi, nawet na rozprawe idzie w czasie swojej pracy
  • Odpowiedz
zwyczajnie nie lubię go

@congobongo: to nie jest zwykłe nielubienie. Kupę czasu poświęcasz na kolesia, którego po prostu nie lubisz? Nie wydaje mi się.
Gdy się kogoś nie lubi to się go olewa. Ty sobie jakąś krucjatę zrobiłeś. Jeśli cię to krępuje to ok. Nie każdemu Konfitura do wanny wchodził ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no i wreszcie się pieniacz może nauczy

@tellet: Pieniaczami są ci, którym konfitura przeszkadza. Jak sama nazwa mówi, dostajecie piany (na pysku) na sam jego widok xD
  • Odpowiedz
@congobongo: Co do zasady uważam że Konfitura robi dobrą robotę, dopóki zajmuje się kierowcami, którzy świadomie i z premedytacją korzystają z chodnika czy pasów jak z prywatnej własności i niech się takich trzyma. Ale przynajmniej raz widziałem, jak przyczepił się do typa, który wjechał na trawnik podczas wykręcania, bo inne samochody zajęły drogę. Czuję, że typ szybko zaliczy cykl życia mikroblogera.
  • Odpowiedz