Wpis z mikrobloga

Czytam o #afera z #zondacrypto i normalnie oczom nie wierzę, że ktoś tam realnie trzymał większy hajs xD
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji Ledger jest fajny bo można sobie stakować krypto i pinionszki wpadajom.

Jestem człowiekiem słownym i sprawiedliwym, co może potwierdzić @Amvl po moim ostatnim rozdajo + miliony użytkowników portalu #wykop ,którzy usłyszeli mój telefon do XTB xD

Zasady są proste: plusujesz = bierzesz udział. Chyba, że jesteś na mojej czarnej liście, to wtedy nie bierzesz udziału.

Losowanie jutro o godzinie 19:00.
Wysyłka na mój koszt paczkomatem.

Aha.
Przy okazji, to zrobię sobię autoreklamę. Stwierdziłem, że szkoda żeby moje śmieszki się marnowały i ograniczały tylko do tego portalu, więc założyłem kanał na YT (XD), na który będe wrzucał tematy związane z #gielda . Będzie zabawnie, z jajem i bez gównianego głosu AI. Kanału z takim podejściem do giełdy nie ma jeszcze na polskim YT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Weź no zostaw suba jak chcesz, a jak nie chcesz to wejdź i posłuchaj rozmowy z XTB : https://www.youtube.com/@PowaznyInwestor
vladi_putin - Czytam o #afera z #zondacrypto i normalnie oczom nie wierzę, że ktoś ta...

źródło: alebydle

Pobierz
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• Doceń
@vladi_putin: No i legancko mordeczko, sam mam ledgery więc jak jakimś cudem wygram, to znam osobe która trzyma wszystko na giełdzie, ledger zostanie jej przekazany wraz ze szkoleniem ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@Sierran: Za duża spekula jak dla mnie. Przy inwestowaniu w spółki widzisz ich jasny cel, finanse itp. Przy krypto najczęściej masz tylko jakieś obietnice, albo projekty z których realnie korzysta może tysiąc osób xD
  • Odpowiedz