@Gawith_Apricot: jak najszybciej to zrobić?XD Właśnie dlatego napisałem, że nie jestem wielkim specem. Kiedyś robiłem config, ale to było tak dawno, że nawet nie pamiętam przez jaki program to robiłem ( ͡°ʖ̯͡°)
@LugVan: Wcześniej problemów na tym kompie nie było? A pokaż jeszcze screena z HDTune / CrystalDiskInfo, dokładniej poszczególne parametry (tzw. SMART). No i marka, moc zasilacza zawsze mile widziana.
@waciak: wcześniej nic się nie działo, dopiero od momentu w którym kupiłem Dead Cells na steamie (czyli jakiś tydzień, może dwa temu) zaczęły się te freezy ( ͡°ʖ̯͡°)
@waciak: No tak właściwie to nie :/ Steam to platforma do dystrybucji cyfrowej gier, gry tam są stricte powiązane z moim kontem. Dead Cells nawet nie jest DRM-Free chyba, co znaczy że poza steamem raczej nie pogram. Myślałem, że to bolączka tylko i wyłącznie tej gry, ale zainstalowałem dzisiaj Dishonored i jest to samo ( ͡°ʖ̯͡°) Już kombinuję z HDTune
Właśnie dlatego napisałem, że nie jestem wielkim specem. Kiedyś robiłem config, ale to było tak dawno, że nawet nie pamiętam przez jaki program to robiłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
http://uploadfile.pl/pokaz/1304748---mvs4.html
o to chodzi?
źródło: comment_pygCqOJ2yyhBgYcG3NaRDKYvlrzvT5eL.jpg
PobierzSteam to platforma do dystrybucji cyfrowej gier, gry tam są stricte powiązane z moim kontem. Dead Cells nawet nie jest DRM-Free chyba, co znaczy że poza steamem raczej nie pogram. Myślałem, że to bolączka tylko i wyłącznie tej gry, ale zainstalowałem dzisiaj Dishonored i jest to samo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Już kombinuję z HDTune
@LugVan: