Wpis z mikrobloga

• 38
Ehhh j--------e. Byłem w niedzielę z pewną dziewczyna na spotkaniu. Pisaliśmy na tinder 3 dni. Na spotkaniu było super, 3h w knajpie, potem coś poszliśmy zjeść i na koniec poszliśmy na chwilę do niej, ale mieszka z 3 wspólokatorkami, więc do niczego nie doszło, a nawet nic nie chciałem forsować więcej na 1 spotkaniu. W knajpie gadaliśmy o wszystkim, od pierdół do polityki. Ogólnie było świetnie. Wróciłem o 2 w nocy do domu, już nic nie pisałem, bo byłem zmęczony i ona też. Na koniec daliśmy sobie tylko całusa.

Ehh, a wczoraj napisałem tj. W poniedziałek to już nawet nie odczytywała albo odpowiadała krótko. Chciałem zapytać się o drugie spotkanie po świętach, ale chyba dam sobie spokój. Z------m gdzieś mirki? Ja lvl 20 ona 19. Na prawdę było spoko i nie wiem co o tym myśleć. No, a jak pisałem w poniedziałek to też nie byłem nie wiadomo jak nachalny. Dodam, że wczoraj usunęła mnie jeszcze z par na tinder, ale i tak pisaliśmy głównie na fb i póki co jeszcze mnie nie zablokowała.
#tinder #logikarozowychpaskow
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tytyka: 19 lat to siano w mózgu ledwo po liceum, pewnie koleżankom sie nie spodobałeś albo w gazecie był protip
olej i wal nexta, jak jest zainteresowana to sama da znać
  • Odpowiedz
@rdy: ale jednak w wieku 22-30 lat może być już trochę późno na znalezienie odpowiedniej kobiety. Widzę to po starszej siostrze, którą rzucił chłopak, ma prawie 24 lata, ale tak samo jak ja nie szuka przelotnej miłości. Po prostu mamy inne wartości wpojone, no a współczesny świat szybko to weryfikuje.
  • Odpowiedz
@Tytyka: to ja w wieku 26 lat powinienem sie już wieszać według tego opisu bo aktualnie tez nikogo nie mam xD
tinder jest od pukania, albo ewentualnie od znajomości, zdarzają się tam miłości, ale cel aplikacji jest raczej prosty.

Jak cie wywaliła i nie odpisuje to ewidentnie nie jest zainteresowana albo cię testuje. Tak czy inaczej olej na razie
  • Odpowiedz
@FiranMercury: o jakie wy się potraficie pierdoły doczepić to jestem k---a pełen podziwu. Takie temat wszedł i tyle. Jakbyśmy rozmawiali o kosmosie i ekspansji na marsa też by to było złe?
  • Odpowiedz
@Tytyka: Ja bym napisał. Będziesz miał odpowiedź. Jak się nie zgodzi - trudno. Może sobie to przemyśli i się ogarnie, a może nie. Ale Ty zostaniesz z poczuciem, że sprawę wyjaśniłeś. Tzn., nie proś o wyjaśnienie tylko zwyczajnie zaproponuj spotkanie.
  • Odpowiedz
@gardan: ja jednak pozostanę przy swoim i dam sobie odpocząć od tego. Nie napiszę, to nie napiszę, ale ja nie zamierzam się o nic ubiegać i prosić.

@FiranMercury: nie pamiętam kto zaczął, ale jestem pewien, że to pierdoła. Choć oboje mieliśmy bardzo rozbieżne poglądy, ale obrażać się za czyjeś poglądy to jednak trzeba mieć pustkę pod kopułą.
  • Odpowiedz
@Tytyka:

sugerownie się opiniami ludzi na wykopie XD

Ja tam kolego i tak życzę powodzenia, może jeszcze coś z tego będzie, nic nie dzieje się od razu. Ja swoja miłość poznałem na tinderze i nie bawiłem się w jakieś głupie zagrywki w stylu poczekaj nie pisz od razu, też sobie śmieszkowaliśmy z ludzi z tindera tzn. zboczeńców i księżniczek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Apka może Ci
  • Odpowiedz
@Madio418: mam znajomego, który jest z dziewczyną od 3 lat chyba i też poznali się na tinder, więc wiem, że jak ktoś chce to znajdzie odpowiednią osobę. My tak samo sobie z apki śmieszkowaliśmy. Ale dzięki mireczku, mało takich konkretnych komentarzy na wypoku
  • Odpowiedz
@Tytyka: Zrobisz jak zechcesz.
Kilka osób dobrze Ci doradza, abyś olał to i przestał uganiać się za babami.
Nie chodzi o to, aby zupełnie z nich rezygnować. Rzecz w tym, abyś zmienił swój sposób myślenia. To im powinno zależeć na tym, aby być z Tobą, bo Ty masz do zaoferowania coś, czego one potrzebują. One z reguły nie mają nic oprócz d--y, a to możesz mieć za niezbyt wysoką cenę.

Im bardziej będziesz się starał - tym bardziej one będą się oddalać.
Im bardziej będziesz je ignorował - tym bardziej one będą zabiegać o
  • Odpowiedz
@Tytyka: Wszyscy piszą że trzeba bylo Mirabelkę przebolcować, a taki hói. Pewno się jej nie spodobałeś ziomek, a one nie chciała ci powiedzieć wprost bo to kobita i chciała byc miła, a wyszło jak zwykle. Jakbyś ją przebolcował to by cię może o molestowanie zgłosiła na bazę i byś miał zwałę.
  • Odpowiedz
@Tytyka: #logikarozowychpaskow - kiedyś na imprezie poznałem fajną laskę, świetnie się bawiliśmy, przedstawiła mnie swoim koleżankom, piliśmy i tańczyliśmy do rana, na odchodne sama wcisnęła mi swój numer. Po 2 dniach napisałem, coś odpisała, a po paru kolejnych wiadomościach już cisza. I weź tu zrozum. :D

• Odpowiedz