Aktywne Wpisy
sergio91 +3
Moja obecna dziewczyna dostała propozycję sesji zdjęciowej i jest na mnie nieco zła, że nie jestem do tego negatywnie nastawiony.
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Elberus +17
Ehh, a wczoraj napisałem tj. W poniedziałek to już nawet nie odczytywała albo odpowiadała krótko. Chciałem zapytać się o drugie spotkanie po świętach, ale chyba dam sobie spokój. Z------m gdzieś mirki? Ja lvl 20 ona 19. Na prawdę było spoko i nie wiem co o tym myśleć. No, a jak pisałem w poniedziałek to też nie byłem nie wiadomo jak nachalny. Dodam, że wczoraj usunęła mnie jeszcze z par na tinder, ale i tak pisaliśmy głównie na fb i póki co jeszcze mnie nie zablokowała.
#tinder #logikarozowychpaskow
olej i wal nexta, jak jest zainteresowana to sama da znać
tinder jest od pukania, albo ewentualnie od znajomości, zdarzają się tam miłości, ale cel aplikacji jest raczej prosty.
Jak cie wywaliła i nie odpisuje to ewidentnie nie jest zainteresowana albo cię testuje. Tak czy inaczej olej na razie
@FiranMercury: nie pamiętam kto zaczął, ale jestem pewien, że to pierdoła. Choć oboje mieliśmy bardzo rozbieżne poglądy, ale obrażać się za czyjeś poglądy to jednak trzeba mieć pustkę pod kopułą.
Ja tam kolego i tak życzę powodzenia, może jeszcze coś z tego będzie, nic nie dzieje się od razu. Ja swoja miłość poznałem na tinderze i nie bawiłem się w jakieś głupie zagrywki w stylu poczekaj nie pisz od razu, też sobie śmieszkowaliśmy z ludzi z tindera tzn. zboczeńców i księżniczek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Apka może Ci
Kilka osób dobrze Ci doradza, abyś olał to i przestał uganiać się za babami.
Nie chodzi o to, aby zupełnie z nich rezygnować. Rzecz w tym, abyś zmienił swój sposób myślenia. To im powinno zależeć na tym, aby być z Tobą, bo Ty masz do zaoferowania coś, czego one potrzebują. One z reguły nie mają nic oprócz d--y, a to możesz mieć za niezbyt wysoką cenę.
Im bardziej będziesz się starał - tym bardziej one będą się oddalać.
Im bardziej będziesz je ignorował - tym bardziej one będą zabiegać o