Aktywne Wpisy
xeacaex +477
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +45
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
Ehh, a wczoraj napisałem tj. W poniedziałek to już nawet nie odczytywała albo odpowiadała krótko. Chciałem zapytać się o drugie spotkanie po świętach, ale chyba dam sobie spokój. Z------m gdzieś mirki? Ja lvl 20 ona 19. Na prawdę było spoko i nie wiem co o tym myśleć. No, a jak pisałem w poniedziałek to też nie byłem nie wiadomo jak nachalny. Dodam, że wczoraj usunęła mnie jeszcze z par na tinder, ale i tak pisaliśmy głównie na fb i póki co jeszcze mnie nie zablokowała.
#tinder #logikarozowychpaskow
@Tytyka: To jest takie p---------e - dziewczyny często piszą, że np. skreślają faceta, gdy ten na pierwszej randce chce się z nimi przespać. Ale na trzeciej albo czwartej to już OK - jaka k---a różnica? :D
Pamiętaj, że dziewczyny są z tej samej gliny, to nie jest tak, że ta laska nie chce seksu - to jest tak, że jej eks ją na tyle nie pociągał, by się z nim przespać. A na Tinderze ma tyle chętnych parówek, że może sobie wybierać na każdy wieczór kogoś innego - dlatego dostałeś
Komentarz usunięty przez autora
dobrze, że tak postanowiłeś.
ona napisze do Ciebie w najmniej oczekiwanym momencie, zobaczysz
podejdź na chłodno do tego w przyszłości.