Wpis z mikrobloga

• 38
Ehhh j--------e. Byłem w niedzielę z pewną dziewczyna na spotkaniu. Pisaliśmy na tinder 3 dni. Na spotkaniu było super, 3h w knajpie, potem coś poszliśmy zjeść i na koniec poszliśmy na chwilę do niej, ale mieszka z 3 wspólokatorkami, więc do niczego nie doszło, a nawet nic nie chciałem forsować więcej na 1 spotkaniu. W knajpie gadaliśmy o wszystkim, od pierdół do polityki. Ogólnie było świetnie. Wróciłem o 2 w nocy do domu, już nic nie pisałem, bo byłem zmęczony i ona też. Na koniec daliśmy sobie tylko całusa.

Ehh, a wczoraj napisałem tj. W poniedziałek to już nawet nie odczytywała albo odpowiadała krótko. Chciałem zapytać się o drugie spotkanie po świętach, ale chyba dam sobie spokój. Z------m gdzieś mirki? Ja lvl 20 ona 19. Na prawdę było spoko i nie wiem co o tym myśleć. No, a jak pisałem w poniedziałek to też nie byłem nie wiadomo jak nachalny. Dodam, że wczoraj usunęła mnie jeszcze z par na tinder, ale i tak pisaliśmy głównie na fb i póki co jeszcze mnie nie zablokowała.
#tinder #logikarozowychpaskow
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale sama mi pisała, że rzuciła swojego byłego, bo po pół roku forsował z nią s--s

@Tytyka: To jest takie p---------e - dziewczyny często piszą, że np. skreślają faceta, gdy ten na pierwszej randce chce się z nimi przespać. Ale na trzeciej albo czwartej to już OK - jaka k---a różnica? :D

Pamiętaj, że dziewczyny są z tej samej gliny, to nie jest tak, że ta laska nie chce seksu - to jest tak, że jej eks ją na tyle nie pociągał, by się z nim przespać. A na Tinderze ma tyle chętnych parówek, że może sobie wybierać na każdy wieczór kogoś innego - dlatego dostałeś
  • Odpowiedz
@Tytyka: Może, tak tylko gdybam. Może chciała obudzić się i znaleźć miły SMS. Kobiety lubią mieć poczucie, że zrobiły piorunujące wrażenie na facecie. Może zbyt długim milczeniem wydałeś jej się niezachwycony jej osobą.
  • Odpowiedz
@Tytyka właśnie w ten sposób tracisz swój czas, myśląc o tym. Tak naprawdę może naczytała się Cosmopolitan czy rady jakiejś p-------j koleżanki, może brać cię na dystans żeby sprawdzić czy ci zależy, może chciała cię tylko na jedną noc, może wcale nie zawała z tym chłopakiem itp. szkoda się zastanawiać, zaproponuj spotkanie jak cię oleje to sobie odpuść.
  • Odpowiedz
@Tytyka: Może to faktycznie robota koleżanek. Zrobiłbym na Twoim miejscu jakieś ostatecznie podejście w stylu "Umówmy się na sobotę na 17.00 w pubie". Jak będzie zdziwiać, to odpisz "W porządku." I tyle. Przerzuć piłkę na jej stronę boiska.
  • Odpowiedz
@sal-vadore: @gardan: nie wiem mireczki, z jednej strony chcę napisać i zaproponować spotkanie, a z drugiej jednak nie wiem czy nie wyjdę na jakiegoś nachalnego gościa, ale chciałbym też się dowiedzieć jaki jest powód zlania mnie.
  • Odpowiedz
@SmallCaracan: Mam jeszcze odrobinę godności i nie zamierzam się przed nią płaszczyć. Po prostu zadziwia mnie takie coś. Już wolałbym dostać wiadomość "nie elo, w---------j" i wiedzieć co jest grane niż takie właśnie k---a podchody. W------e już na to, nie odpisała, nie pisała dzisiaj, więc mam to już w p-----e. Nie będę gównem i nie będę się przed nikim płaszczyć.
  • Odpowiedz
@perfekcyjny_op: mam nadzieję że nie. Niech sobie przebiera w tych 60 facetach i jak liczy tylko na s--s to niech ją wybolcuje 60 typa. Ja nie mam zamiaru brać udziału w tym p---------m wyścigu szczurów. Po prostu takie rzeczy biorę za bardzo do siebie i się tym przejmuję. Ale nie powiem, zawróciła mi głowie tego wieczoru.
  • Odpowiedz