Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ostatnio średnio mi się układało z dziewczyną.
Przeczytałem na mirko cytat

Kontrola najwyższą formą zaufania

i wiecie co? Wszedłem na jej fejsa.
Zobaczyłem tylko w pierwszej wiadomości z jakimś gościem

pogryzłaś mi całą górną wargę!

I od razu wyłączyłem.

No i c--j mirki. Jak byście to zakwalfikowali? Chyba nie ma co dywagować że to nie zdrada..

#zdrada #niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazek #pytanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WolfSky: no jasne, że mogło tak być ! Ja nikogo nie bronię, chcę tylko pokazać, że jedno zdanie nie tłumaczy wszystkiego xD zapewne jest jak jest ale szukam iskry nadziei
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Też kiedyś tak zrobiłam - ex wypierał się ze łzami w oczach, że między nim a rudą nic nie było, że kocha tylko mnie, a te wiadomości to dla beki były (( ͡° ͜ʖ ͡°)). Później rypał jeszcze jakąś współlokatorkę z tego co mi wiadomo, więc nie ma co wierzyć w jakieś dzikie zapewnienia o miłości, skoro czarno na białym widać, jak jest :)
  • Odpowiedz
sęk w tym że boję się konfrontacji, niby sytuacja jest jasna ale jak ona mnie zagnie, że to nic takiego a ja jej przeglądam fb?

@AnonimoweMirkoWyznania: a nie spoko, to nie ma problemu, może się bolcować dalej, przecież przeglądnąłeś jej fejsa, to jakbyś nie widział wiadomości, jakbyś nie wiedział ¯\_(ツ)_/¯

• Odpowiedz