Wpis z mikrobloga

@Ostatni_Stulejmanin: Bo to prawda, jesteś agresywna stuleja i na dodatek mega hipokryta, bo mnie wyzywasz od trolli a sam baitujesz w co drugim wpisie. No ale czego się spodziewać po s-----------h z vikopu, którego życiowa wartością jest nienawiść do kobiet oraz „normictwa”.
  • Odpowiedz
@Smakoshh:
wytłumacz mi panie n------------y co się stanie z naszą cywilizacją jeśli z roku na rok będzie się rodziło coraz mniej dzieci? Co się stanie jeśli trend 1.4 dziecka na rodzinę się utrzyma? I czym spowodowane jest to, że większość kobiet była w jakimkolwiek związku a mnóstwo mężczyzn nie było?
  • Odpowiedz
  • 2
@Smakoshh: Zapomniałeś o tym, że poświęcając chwilę wolnego czasu albo jakiś mało ważny plan dla dobra różowego od razu zmieniasz się w "największą p---e spod pantofla" ;)
Tu masz ją n---------ć najlepiej i ona musi znać swoje miejsce, bo jak się baby nie bije to wątroba gnije xD
  • Odpowiedz
@Smakoshh: pytanie po co przeglądasz te tagi? Ja na mirko codziennie, głównie przeglądam gorące i nic takiego nie widzę. Jak już coś jest o szmatach i beta bankomatach to jeszcze nie widziałem, żeby powodem było kupienie czegoś swojej dziewczynie czy zwyzywane niewiniatka. Księżniczki i kobiety które się cenią to dwie różne grupy zazwyczaj.
  • Odpowiedz
@Smakoshh:
wczoraj

Taka Niemka w przeciwieństwie do Polki, nie patrzy na pieniądze i nie szuka bankomatu, bo sama zarabia na tyle dużo, by być niezależną wiec jeśli sam jesteś w stanie się utrzymać w Niemczech, to żadna Niemka nie wytknie Ci ze za mało
  • Odpowiedz
@Smakoshh według stulejek związki to tylko dla A L P H A top 5% (kiedyś było 20 i 10 ale wymagania Polek jak kurs bitcoina, wiecznie do góry)

Tylko jakoś tego wokół siebie nie widzę. Pierwszy lepszy kolega z pracy? 110 kilo żywej wagi, bebzol taki ze hej, od wege żarcia woli wielkiego kebixa z sosikiem Al-Kaida, a od pobytu na siłce - partyjke w dark soulsy na pleju. Nie jest
  • Odpowiedz