@riley24: Już nie mówiąc o tym, iż większość tych „specjalistów” od związków który wyzywają wszystkich wokół od betabankomatow itd. nigdy nie była w żadnym związku, i pewnie nigdy w żadnym nie będzie.
@Smakoshh: nie przejmuj sie. W życiu tych ludzi nie ma żadnej normalności, uczucia, akceptacji, więc wg nich to faktycznie tak wygląda. Próżno im cokolwiek tłumaczyć - oni wolą koncentrować całą energię na gnojenie innych, żeby każdy miał tak źle jak oni.
@Smakoshh: Mają takie podejście, bo nigdy nie byli w związku i nie wiedzą jak to jest, a nigdy nie będą, bo kto by chciał być w związku z osobą z takim podejściem. I tak się kręci karuzela s----------a ¯\_(ツ)_/¯
@maginalia: Z jednej strony faktycznie mi ich szkoda, z drugiej strony większość z nich sama sobie jest winna, a cała negatywna energię która maja w sobie, wylewają na Bogu ducha winna osoby.
@Ostatni_Stulejmanin: Z twoim nickiem i marnym życiem zastanowiłbym się dwa razy przed nazwaniem kogoś „stuleja bez życia”, widać boli Cię fakt ze na własne życzenie zmarnowałeś sobie życie.
@Smakoshh: i ty mówisz o negatywnej energii ciągle atakując innych xD głupi troll hipokryta weź leki bo masz majaki nie każdy ma tak gówniane życie jak ty
@Ostatni_Stulejmanin: Widać ze dawno nie wychodziłeś do ludzi, skoro prawdę na swój temat odbierasz jako atak (przecież to Ty mnie pierwszy wyzwałeś wiec kto tu jest hipokryta stulejo).
@Smakoshh: ty pierwszy napisałeś że jestem agresywną stuleją ja tylko napisałem że jestes baranem co jest faktem bo jak coś kogoś wkurza to tego unika ale teraz widzę że jestes po prostu trollem z gorszym zyciem niz ci na ktorych tak szczekasz wiec eot z mojej strony
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora