Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
#wojsko #militaria #wku #antoni #gorzkiezale #takaprawda
Nie można ;-) Jak raz dostałeś A, to masz do końca życia, nawet jak później w wypadku stracisz obie nogi, to ciągle masz A.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale jest też wiele innych czynników, to nie jest tak jak kiedyś że przyjechała żandarmeria i brali cie na siłe, teraz by to nie przeszło.
Zawsze możesz powiedzieć że jesteś pacyfistą i brzydzisz się jakąkolwiek przemocą, kochasz ludzi itd. Na bank ci nie wezmą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Moted: Ja tam od zawsze byłem pacyfistą. Nawet nie lubię sportów, w których się biją! Najlepsze to typu snooker lub curling. Myślenie i zręczność, a nie atakowanie przeciwnika! STOP WOJNOM!
@Moted: No i w czym ci to przeszkadza? W trzymaniu kałacha? Na mięso armatnie wystarczy w zupełności, pilotem to ty raczej nie masz być w razie W xD
https://sgwp.wp.mil.pl/pl/1_1208.html
Zresztą jeszcze max 2 lata i uciekam z tego syfu, może ruscy nie wejdą do tego czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Moted: Do nastepnych wyborów trzeba zniknąć. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Moted: heh, to samo. Wada wzroku, leczona skolioza, przebyte zapalenie opon mózgowych, c--j tam "biegać umisz kat A" xD
Od nowego roku mają wejść nowe przepisy, od teraz będzie trzeba wysyłać wszystkie faktury w formie elektronicznej + od (chyba) maja, US będzie miał prawo na żądanie uzyskać od ciebie stan twojego konta + ostatnie operacje, i jak zobaczy kwoty nie pokrywające się z fakturami to będzie "SKĄD TO MASZ ZŁODZIEJU ?!".
Ruchają osoby zaradne, i jeszcze śmieją się
@saper_vodiczka: Informatyk się łapie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)