Aktywne Wpisy
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
PeterWeiss +1311
#ciekawostki #medycyna #neurobiologia #silownia
Naukowcy z MIT właśnie odkryli coś fascynującego - nasze mięśnie podczas ćwiczeń wydzielają specjalne substancje (miokiny), które sprawiają, że neurony rosną czterokrotnie szybciej niż zwykle. Co ciekawe, samo fizyczne rozciąganie i ściskanie neuronów przynosi podobne rezultaty. To naprawdę interesujące odkrycie, szczególnie że nikt wcześniej nie zwrócił uwagi na mechaniczny aspekt tego procesu.
W
Ćwiczysz mięśnie, budujesz... neurony: nowe odkrycie z MIT
Naukowcy z MIT właśnie odkryli coś fascynującego - nasze mięśnie podczas ćwiczeń wydzielają specjalne substancje (miokiny), które sprawiają, że neurony rosną czterokrotnie szybciej niż zwykle. Co ciekawe, samo fizyczne rozciąganie i ściskanie neuronów przynosi podobne rezultaty. To naprawdę interesujące odkrycie, szczególnie że nikt wcześniej nie zwrócił uwagi na mechaniczny aspekt tego procesu.
W
Skoro piszę i Was wołam to powód może być tylko jeden - kraftowe wykopiwo!
Fajnie byłoby się spotkać jeszcze przed świętami, więc proponuje 15 grudnia :)
Do wybory mamy Dziki Wschód lub Just Crafted. W miarę możliwości dajcie znać czy będziecie :) pomoże to w rezerwacji stolika.
Wstępnie 15 grudnia, godzina 19:30
#piwowlublinie #lublin
@podle_insynuacje: ta "salka" co kiedyś była dla niepalących? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Widzimy się o 19 w Blues Brothers (ul.Tadeusza Kościuszki 8) :)
Do zobaczenia!
@Magnolia-Fan @maria_magdalena @civi88 @roster1 @QualityAssurance @brzytwiarz @dkm17 @monox12 @jimi121 @rave77 @grosheck @Fako @kurz_z_cukrem @progressive @slowiczak
@vshila @mariegold @IsDaddyHome @kylkson @MangoZjem
P.S dla tych, którzy jeszcze nie byli - trudno będzie nas nie zauważyć :) duży załączony stół to my :)