Skoro piszę i Was wołam to powód może być tylko jeden - kraftowe wykopiwo! Fajnie byłoby się spotkać jeszcze przed świętami, więc proponuje 15 grudnia :) Do wybory mamy Dziki Wschód lub Just Crafted. W miarę możliwości dajcie znać czy będziecie :) pomoże to w rezerwacji stolika.
@mariegold: będzie dobrze, wpadaj :p @kylkson: jasne! :) @IsDaddyHome: to jak dostaniesz wolne to wpadaj. Nie będziesz jedyny, który będzie pierwszy raz :)
W Dzikim Wschodzie wszystko zarezerwowane, w Just Crafted jakaś gówniara ma 18nastkę - lokal zamknięty.
Widzimy się więc w piątek, o 19, w Blues Brothers ;)
Dla tych którzy będą po raz pierwszy, #!$%@?ąc od tego, że będziemy mieli przygotowany "stół biesiadny" to dodatkowo można pytać przy barze o rezerwację na nazwisko Michał Białek #pdk
Tak wygląda kluczyk od używanego od 8 miesięcy i 20 000 km Renault Trafic. Tak samo zresztą wyglądał już pół roku temu. Wg. serwisu to normalne zużycie eksploatacyjne. Jak tam francuskie.pl? Kluczyk od Toyoty pewnie wyglądałby gorzej?
Skoro piszę i Was wołam to powód może być tylko jeden - kraftowe wykopiwo!
Fajnie byłoby się spotkać jeszcze przed świętami, więc proponuje 15 grudnia :)
Do wybory mamy Dziki Wschód lub Just Crafted. W miarę możliwości dajcie znać czy będziecie :) pomoże to w rezerwacji stolika.
Wstępnie 15 grudnia, godzina 19:30
#piwowlublinie #lublin
@MangoZjem chciałeś i masz :p będziesz?
Komentarz usunięty przez autora
Wołam @kurz_z_cukrem
@beteg @kurazjajami @Bardzo_Suabe_Rymy i nie mogę sobie przypomnieć kto jeszcze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@irytacjaniebosklonu może zechcesz wpaść :p
Wołam tych, którzy już byli, ale jeżeli ktoś nie był a chce to zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@maria_magdalena: @Magnolia-Fan: Super! :)
@mariegold: co to znaczy?
@kylkson: jasne! :)
@IsDaddyHome: to jak dostaniesz wolne to wpadaj. Nie będziesz jedyny, który będzie pierwszy raz :)
W Dzikim Wschodzie wszystko zarezerwowane, w Just Crafted jakaś gówniara ma 18nastkę - lokal zamknięty.
Widzimy się więc w piątek, o 19, w Blues Brothers ;)
Dla tych którzy będą po raz pierwszy, #!$%@?ąc od tego, że będziemy mieli przygotowany "stół biesiadny" to dodatkowo można pytać przy barze o rezerwację na nazwisko Michał Białek #pdk
@CzarnyFlamaster @Magnolia-Fan @maria_magdalena @
@podle_insynuacje: ta "salka" co kiedyś była dla niepalących? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzimy się o 19 w Blues Brothers (ul.Tadeusza Kościuszki 8) :)
Do zobaczenia!
@Magnolia-Fan @maria_magdalena @civi88 @roster1 @QualityAssurance @brzytwiarz @dkm17 @monox12 @jimi121 @rave77 @grosheck @Fako @kurz_z_cukrem @progressive @slowiczak
@vshila @mariegold @IsDaddyHome @kylkson @MangoZjem
P.S dla tych, którzy jeszcze nie byli - trudno będzie nas nie zauważyć :) duży załączony stół to my :)