Aktywne Wpisy

EndymionPP +36
Najgorsze co kobieta może mieć (bebzon), w połączeniu z kłamstwem, że to "chroni narządy płciowe", podczas gdy jest to wynik zwykłego lenistwa.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
źródło: Screenshot_20260205-193232
Pobierz#grandeconnection
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD

@Enzo_Molinari: A skąd mam wiedzieć? Nigdy nie projektowałem pralek ( ͡° ͜ʖ ͡°). Sam heheszkował, że jest "niedoszłym inżynierem" i że studiował "projektowanie pralek", ale dokładniej ci nie powiem, bo nie wiem.
Powiem tak - odkąd zobaczyłem kto z mojego roku został robić doktoraty, to straciłem zupełnie szacunek dla wyższej edukacji w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FrasierCrane: nie musisz mi mówić, jestem na VII semestrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) boję się do lekarza iść #pdk dzięki za odpowiedzi
A co do Wonzia - na pewno studiował coś technicznego, bo nie raz rysował na strimie zaawansowane wykresy #pdk, czy rzucał pojęciami z fizyki niczym Testo. Na jakim etapie jest jego edukacja to nie wiem, ale to nie ważne. Ważne, że gra w gry i
@piotr-antyn: Praca doktorska robiona w Robocrafcie w Sylwestra ( ͡° ͜ʖ ͡°)