Wpis z mikrobloga

tak sobie czytam o bitcoinie i chcialbym pozdrowic Pana który kupił pizze za 10 000 BTC, czyli za 160 000 000$, czyli za 600 000 000 zł. jeszcze raz pozdrawiam.
#bitcoin
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Macieeeg: nie wiem czy wy jesteście niepełnosprawni z tym pewnie nadal się dorobił na bitcoinach a kupił bo (SZOK) taka wtedy była wartość bitcoina a to że się zwiększyło nie było niczym pewnym
  • Odpowiedz
@Skrrt2115: @kukurydza: @kipowrot: co sie spinacie, tak sobie myślę co bym zrobił na jego miejscu :P
sam kiedyś miałem propozycje kupic 400BTC za 4000 zł, ale nie skorzystałem, lata temu, nie istotne, teraz myślę czy inwestować kase, ale ktoś mi podpowiedział żeby poczekać :P
  • Odpowiedz
@Macieeeg: ja się nie spinam, też sprzedałem bardzo dawno parę własnoręcznie wykopanych btc :) Gdybanie po ile będzie i kiedy kupować generalnie można podciągnąć pod zasadę :gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem i takiego podejścia życzę :)
  • Odpowiedz
@Macieeeg mam znajomych co mieli nawet po kilkaset bitcoinów, a powyprzedawali wszystko na górce ciesząc się, że mają 1500% czy ileś zysku. Bo kupili za 1$, a sprzedali za 15$. I tym podobne historie. Nie mogli tego wiedzieć.
  • Odpowiedz