Aktywne Wpisy

wykop +20
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +3
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

Jutro odbieram w pracy świąteczną paczkę, w której będzie jakieś 5 - 7 kg słodyczy (głównie czekolady i takie tam).
Ja tego nie zjem i potrzebne mi to jest jak rybie ręcznik. Mógłbym zrobić #rozdajo, ale po co Wam w piwnicach tyle czekolad? Gdzie to można oddać, żeby na przykład dało to odrobinę radości jakimś dzieciakom, które tej radości na co dzień mają trochę za mało...?
Aktualizacja: najbardziej plusowany komentarz zostanie wprowadzony w życie.
I jak to otagować, żeby miało większy odzew?:)
Zdarzało mi się dostarczać tam zabawki i ubrania, z których moje dzieci wyrosły; zazwyczaj można było odczuć, że te dary są witane z radością.