Wpis z mikrobloga

Cześć #serwery #vps #hosting #webdev #cebuladeals #promocje #webh

tl;dr

Rozbudowaliśmy w ostatnim czasie naszą infrastrukturę i postanowiliśmy zaoferować większe niż dotychczas zasoby w atrakcyjnej cenie.

Aktualna oferta serwerów KVM VPS to:
- 4 rdzenie Intel Xeon E5
- 8 GB pamięci RAM
- 40 GB powierzchni SSD
To wszystko jedynie za 50zł miesięcznie!

A ponadto:
- kopia zapasowa w formie snapshotu wykonywana co 1h,
- możliwość uruchomienia wybranej przez Ciebie kopii zapasowej jako odrębny serwer-klon, bezpłatnie przez 3h – możesz dzięki temu przeprowadzić np. upgrade usług na serwerze na próbę, przed wdrożeniem ich na produkcję,
- konsola awaryjna jest dostępna dla każdego z Twoich serwerów KVM oraz dla ewentualnego serwera-klona,
- montowanie własnego obrazu ISO, pełna dowolność w zakresie systemów operacyjnych z których chciałbyś korzystać na Twoim VPSie,
- błyskawiczne, samodzielne zwiększanie zasobów serwera – kiedy chcesz i kiedy potrzebujesz.

Jeśli nie przekonaliśmy Cię w pełni, możesz teraz przetestować nas na miesiąc płacąc jedynie 5zł. Wystarczy że podczas zamawiania serwera VPS KVM na 1 miesiąc podasz kod: 5PLN. Oferta ważna do wyczerpania ilości promocyjnych serwerów.

Jeśli coś nie jest jasne - sprawdź pełną ofertę i informacje o nas na naszej stronie internetowej albo zapytaj tutaj lub na priv :)
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@webh: Chyba się do was przeniosę, bo mam VPS u konkurencji i 4GB ram jest mi za mało, a SWAPa dodać też nie mogę. Jak wygląda sprawa z dockerem? Działa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@webh: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie no, ale bym kupił sobie przynajmniej średni serwer o ile nie najlepszy :P Z drugiej strony faktycznie nowy serwer jest ciekawszy (w sensie ten 4 rdzenie).
  • Odpowiedz
@mariecziek: na KVM możesz sobie zainstalować dowolne distro i uruchamiać dowolne aplikacje, jak na dedyku. Problem o któym piszesz może występować np. na OpenVZ, na KVMie nie ma prawa.
  • Odpowiedz