Wpis z mikrobloga

@07zglosSie: nigdy nie byłem fanem futbolu, nawet nie wiem kiedy jest spalony, ale nie widzę w tym swetrze nic debilnego.
Wszelkiej maści geeki mają takie sweterki z gremlinami, gwiezdnymi wojnami, liniami kodu w basicu. Ich też nazwiesz debilem? Nie każdy fan komiksów jest dotkniętym stuleją piwnicznym przegrywem. Tak samo nie każdy fan klubu sportowego jest kibolem(bo chyba to masz namyśli nazywając debilami ludzi noszących takie swetry). Może warto się zastanowić
  • Odpowiedz
@RoccoBaggins: Nie chodzi mi o sam gadżet w formie swetra, ale o cenę i to za najprostszy wzór. Podobnie jest z koszulkami, czy sprzętem dla graczy. Normalna dobra myszka 120zł, a już sygnowana Razerem 250zł.
  • Odpowiedz
@07zglosSie: Rozumiem o co Ci chodzi, niestety tak to jest z popytem i podażą:) Ja tam wolę mieć wszystko w stonowanych kolorach, bez napisów. Starczy na dłużej, bo zawsze modne. Co do marek typu myszki, to część jest kosmicznie przeceniona, szczególnie te skierowane do graczy i designerskie. Wiele ludzi nie ma czasu i chęci googlować godzinami by trafić w ten słodki punkt i kupić konkretnego logitecha za 150zł, który jest
  • Odpowiedz
@07zglosSie: To nie jest wina klubu. Wejdź na sklep Adidasa czy Nike i zobacz jakie są ceny odzieży sportowej. Krótkie spodenki za ponad 100 zł, czy koszulki za 200. Także koszulki klubowe nie mają w Polsce kosmicznych cen (w porównaniu do reszty odzieży sportowej), a zauważ, że koszulki klubowe są zawsze z najnowszej kolekcji.
  • Odpowiedz