Wpis z mikrobloga

@Dyrektor-Kawa: tak jest na wsi, normalna sprawa, że po mszy są ploteczki. akurat w tym nie widzę hipokryzji. prości ludzie nie będą rozmawiać o Ewangelii, ksiądz już im objaśnił XD bardziej mnie śmieszy, że różowa cię ciśnie na ślub kościelny a nie przestrzega nawet 10 przykazań XD
  • Odpowiedz
Jeśli chcesz ślub jednostronny to tak zróbcie. Bądź sobą. Mówienie, że się jest katolikiem to nie oznacza że się nim jest. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@Dyrektor-Kawa: Mirku ale tak wygląda #katolicyzm w naszym kraju, ludzie wychodzący z kościoła mają w sobie więcej agresji jak do niego przyszli np wyjazd z parkingu, weź przykład z góry nasza premier klęczy w pierwszym rzędzie ma syna księdza a publicznie mówi że uchodźcy nie są mile widziani nie wiem czego oni tam w tym kościele uczą bo już dawno nie chodzę
  • Odpowiedz
@Dyrektor-Kawa: Znajdź sobie jak ja kobietę satanistkę i po problemie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak do rzeczy to masz rację, ludzie nie chodzą do niego by się modlić a przebywać między sobą a potem mieć o czym gadać... przykre musi być ich życie pewnie...
  • Odpowiedz