Wpis z mikrobloga

@KingRStone: dla mnie TB było mocnym rozczarowaniem niestety. Już lepiej jak człowiek zjeść chociażby w The Mexican, które w sumie w Polsce jest sieciówką, chociaż całkiem drogą.
@nowakov: tylko że większość tex-mex w Polsce jest dość droga, a przydał by się street food. Jest w Wawie kilka takich miejsc, ale są zwykle drogie (np Gringo w Koszykach. Żeby coś zjeść potrzeba z 30-40 zł). Choć kiedyś pod mostem Poniatowskiego stał zajebisty food truck z meksykańskim żarciem, mam nadzieje ze w przyszłym roku tez stanie
@Celinka95: A tu sie mylisz - na bemowie otworzyli zajebistego meksykanskiego fastfooda, gdzie za 20 zl nażresz sie i zostanie jeszcze - nazywa sie Fresh Buritto.
Nigdy lepszej quesadilli nie jadlem, niz tam - a gosciu ktory to robi tez mega kumaty i na miejscu robi salsy i wszystko.
@KingRStone: W Bukareszcie niedawno otworzyli 2 restauracje, wydaje mi się bliżej.

Generalnie jako tako robi w Rumunii furorę. Są dozowniki z napojami ( wielka dolewka ) a to tutaj nowość. Próbowałem i nawet ujdzie, ale nie ma się czym podniecać fajne jest to że masz aż 4 rodzaje mięsa do wyboru :D