Aktywne Wpisy
Metodzik +183
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
kimikini +55
ktos tu pracuje w SH w ktorym ktos wpadl na pomysl ze programsita ma byc na kamerce przez 8h non stop zeby bylo widac czy pracuje?
nie chce narazie pisac nazwy firmy zeby nie krecic gownoburzy poki sie faktycznie nie zacznie
polski SH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programista15k
nie chce narazie pisac nazwy firmy zeby nie krecic gownoburzy poki sie faktycznie nie zacznie
polski SH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programista15k
Siłownia?
Ja tam wolę mieć kontrolę nad mięśniami i nosacz w lesie
@carumus1: jesteś brudasem?
@carumus1: bo ślizgasz się na ławce gdzie konieczna jest stabilizacja i nie jesteś na tyle jebnięty, żeby sądzić, że przesiąknięty potem ręcznik załatwia sprawę higieny
@pokey: CO xD
@pokey: Zdradzę ci sekret: ręcznik można prać.
@pokey: nie widzę różnicy.
@pokey: mogę powiedzieć coś o sekrecie nie zostawiania po sobie mokrej plamy na ławce.
@wowowo
Najbardziej mnie #!$%@?ą ananasy o wadze 50 kg, którzy układają idealnie równo ręczniczek na ławce rzymskiej, albo pod dupcię gdy wyciskają hantle na siedząco :D przecież wtedy zamiast skupić się na ćwiczeniu to patrzysz czy na ryj się nie #!$%@?.
a wczesniej nawet nie dal plusa xD trafisz do nowej puli polakow xD kradne, a nie place XD
@zajelimilogin: Najbardziej mnie #!$%@?ą ananasy, które same nie zachowują zasad higieny na siłowni i jeszcze zamiast skupić się na swoim syfie, obserwują innych
Nikt innych nie obserwuje, w czasie przerwy widzisz co sie dzieje obok, czy tego chcesz czy nie.