Aktywne Wpisy
wirus133 +6
Cześć Mirki.
Mam problem z instalacja elektryczną w przedpokoju. Tzn dzisiaj rano włączam światło i żarówki g10 230v świeciły na połowie mocy. Po jakimś czasie wywaliło korki i światło zgasło. Z bólem serca dobrałem się do puszki pod gładzią gipsowa żeby zobaczyć czy coś się nie spaliło. Wszystko organoleptycznie jest ok. Wezwałem pogotowie energetyczne. Przyjechał pan mocno na kacu, ręce mu się trzęsły jak by wychodził z tygodniowego cugu. Koleś sprawdzał, mierzył
Mam problem z instalacja elektryczną w przedpokoju. Tzn dzisiaj rano włączam światło i żarówki g10 230v świeciły na połowie mocy. Po jakimś czasie wywaliło korki i światło zgasło. Z bólem serca dobrałem się do puszki pod gładzią gipsowa żeby zobaczyć czy coś się nie spaliło. Wszystko organoleptycznie jest ok. Wezwałem pogotowie energetyczne. Przyjechał pan mocno na kacu, ręce mu się trzęsły jak by wychodził z tygodniowego cugu. Koleś sprawdzał, mierzył
Wanzey +32
Napisałem se do magicala dla beki i mu tam walę jakieś ciepłe słówka w stylu no nie przejmuj się dana, dasz radę, musisz dla nas ( ͡° ᴥ ͡°) A chłop mówi że da radę i że strima nie będzie bo trochę za dużo wypił i nie daje sobie rady z tym i z innymi używkami. Chłop jest mocno zniszczony mimo że na chwilę obecną to jakby on wygrywa
patrzta stuleje, obcokrajowiec przyjechał se do Polszy i już praktycznie po godzinię miał już zdobytą loszke, która teraz jest jego żoną
i wy sie jeszcze dwoicie, troicie żeby zaimponować polkom? nie macie szans z zagraniczną konkurencja, tak jak januszexy nie mają szans gospodarczo
przypominam brakuje 300 tysięcy młodych kobiet dla roczników lat 90 a co dziesiąta polka hajta sie z obcokrajowcem
#przegryw #stulejacontent #tfwnogf
Komentarz usunięty przez autora
Nawet na forum Roosha Polska 7 lat temu uznawana za raj teraz jest uznawana za kraj trudniejszy niż Wielka Brytania
dział travel jest lekturą obowiązkową dla każdego kto myśli o wyjeździe za granicę w celu szukania dziewczyny.
@Strahl:
przecież on napisał, że u polek nie mamy szans a Ty piszesz, że to kłamstwo bo masz loszkę z zagranicy.
wniosek prosty chcesz znaleźć dziewczynę = wyjedź z kraju
Ty też jesteś #!$%@? bo nie poderwałeś polki tylko szukałeś za granicą
to tak jakbyś napisał
"hej przegrywy ja sobie jeżdżę na wakacje do chin co roku a wy? nad polskie morze? weźcie się do roboty bo ja zarabiam więcej za granicą ale to nie znaczy, że w polsce się nie da"
masz dziewczynę z zagranicy więc się nie wypowiadaj na temat zdobywania w polsce
nie miałeś takiego problemu, że aż znalazłeś sobie dziewczynę za granicą zamiast sprowadzić tam polkę
0/10 za głupie argumenty.