Wpis z mikrobloga

• 999
Zostawiłem buty na siłce. Spieszylem się i nie wrzuciłem do torby. Zostały pod ławką. Godzinę później już ich nie było xD Miały prawie 3 lata, były trochę styrane i j----y po treningu. Nowemu posiadaczowi życzę żeby sobie ten głupi ryj r------ł xD
Teraz tylko czekać na black friday (òóˇ)
#mikrokoksy
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Godzinę później już ich nie było xD Miały prawie 3 lata, były trochę styrane i j----y po treningu

@Wazzzup: to trzeba było w śmietniku sprawdzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wazzzup: mi kiedys portfel ukradli, bo polozylem na szafce. Po godzinie portfela nie bylo. Najlepsze, a dla mnie najgorsze, ze w srodku byly tylko moje dokumenty i karta platnicza, zero gotowki. Myslalem, ze moze ktos odesle, nie odeslal...
  • Odpowiedz
@Wazzzup: U mnie w pracy (duże korpo, tylko w jednej damskiej szatni ok. 150 szafek) zazwyczaj zostawia się rozłożone parasole gdy pada deszcz. No i ja zawsze biorę do pracy taki mały składany, żeby mieścił się w torebce. Kupiony w Rossmanie za jakieś 12 zł, chyba z 3 lata temu, znak rozpoznawczy: lekko zardzewiały od spodu. Przychodzę pewnego dnia się przebrać po pracy.. parasola nie ma. Za to obok leży
  • Odpowiedz
@Wazzzup: pamiętam jak kiedyś zostawiłem okulary przeciwsłoneczne w szatni na ławce. Wyszedłem bez nich do domu, wróciłem po 20-30 minutach i ktoś mi je z-----ł xD(kosztowały 15 zł ale były już wyprzedane ;<
  • Odpowiedz
@Quimeen: nie raz zostawiałem na treningu i kask, i rękawice i skakankę, leżały i na głównej sali i właściciel chował czasem do magazynu, nie raz upominałem się po dopiero tygodniu i zawsze były. Klub spory, średnio w szatni w jednej chwili przewija się z 20 osób i jeszcze nic mi nie zgineło. Kilka razy szafke też zapomniałem zamknąć. Współczuje.
  • Odpowiedz
@Wazzzup: ohuim w cityfit każdy zostawia buty pod ławką i nikomu jeszcze nie z------i. Sam jak chowałem 1 raz buty do szafki to się wszyscy na mnie dziwnie patrzyli xD
  • Odpowiedz
@Wazzzup: @wykopowy_brukselek: @Quimeen: A może ktoś oddał do recepcji? Też ostatnio zauważyłem, że ktoś zostawił ręcznik i wyszedł, miałem taką myśl, żeby wziąć i oddać do recepcji, ale jednak tego nie zrobiłem, więc w ostateczności to pewnie babeczka sprzątająca by wzięła te spoconą szmatę i zrobiła użytek przy myciu podłogi.
  • Odpowiedz