Aktywne Wpisy
panthererose +9
Mirki, ile u Was kosztuje wymiana opon i skąd jesteście? Bo z sezonu na sezon jest coraz drożej. Z letnich na zimowe płaciłam 120, a teraz z zimowych na letnie 130 - obwarzanek warszawski.
#wulkanizacja #opony #wymiana
#wulkanizacja #opony #wymiana
WielkiNos +230
Wiedzieliście, że są ludzie, którzy robiąc sobie dzieci oczekują od nich opieki na starość?
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Otóż dawno temu, gdy was na świecie pewnie nie było, czyli gdzieś około roku 1992 może 1993, gdy miałem naście lat, na TV Nova (taka czeska telewizja) widziałem kilka odcinków pewnego animowanego serialu, którego tytułu nie mogę sobie do dzisiaj przypomnieć. Była to bajka gdzie antropomorficzne zwierzęta, jeden jakiś zająć chyba, drugi to na pewno jakiś zielony robak podobny do gąsienicy, latali kosmicznym statkiem i w każdym odcinku przeżywali jakieś porąbane przygody. W sumie to pamiętam jeden, gdy trafili na planetę antropomorficznych warzyw, które to chciały zjeść naszych bohaterów. Więcej mój stary mózg nie pamięta niestety.
Może ktoś coś takiego kojarzy? Boje się, że gdy będę umierał (a to już raczej bliżej niż dalej), leżąc na łożu śmierci otoczony bliskimi, jedyne o czym będę myślał to jak ta cholerna bajka się nazywała.
#pytanie #kiciochpyta może #chinskiebajki #anime #seriale #nostalgia #90s #gimbynieznajo #pomocy #zalesie
Wiem o co chodzi ale także nie pamiętam. Wydaje mi się że był odcinek gdzie tajny agent znajduje pluskwy w pokoju i na podłodze dziwna śrubę która okazuje się od żyrandolu pokój niżej, przez co niszczy stroje ślubne pary która pod nim mieszkała.
@Midnight_MindDriver: Niesamowite opowiastki?