Aktywne Wpisy

#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

futanari +85
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Co? Nie istnieje coś takiego.
Komentarz usunięty przez autora
@krazben: Wierzę, że wierzysz, iż tak jest, ale to nieprawda, co napisałeś. Dekonstrukcja tej koncepcji rodziny, jest co najwyżej dekonstrukcją tego społeczeństwa, zbudowanego wokół tej koncepcji.
No to dobrze. Ale nie ustosunkowałeś się aż do tej pory do pytania, które zostawiłem w spoilerze, dlatego uznałem, że wypada jest mi być bardziej obcesowym.
No i dobrze, że robisz sobie przerwy.
@krazben: "będzie dekonstrukcją każdego społeczeństwa, jest tylko jedna rzeczywista droga dla silnego społeczeństwa" - nawet tutaj zawarta jest sprzeczność. Raz piszesz o niszczeniu społeczeństwa w ogóle, a później o jego szczególe, choć ten detal utożsamiasz
@krazben: Polecam poczytać "Samolubny gen" pana Ryszarda Dawkinsa.
@krazben: Masz możliwość to wykazać i "się wykazać". A może to też dogmat? Przypominam, że:
@krazben: Aha, to zmieniłeś zdanie, co do bezwzględnie destruktywnego charakteru tego przedsięwzięcia? Dlaczego to ja muszę to zaznaczać?
Dlaczego gorszy? Względem czego? Panującego zestawu cech społeczeństwa? To ciągle mowa o jego formie, a nie "być albo nie być" (z utrzymywania czego do tej pory otwarcie się
@3shortwords: Z Twoim wpisem, jest jak z jego przesłaniem. Brakuje w nim RIGCz-u, a zastępuje go bufonada.