Aktywne Wpisy
djpatri +35
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +48
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
To ruchałeś tą 13 letnią Igę tak jak dzisiaj mówiłeś, zanim screeny znikneły czy nie? Bo czas ucieka, a sąd czeka alberciku ( ͡º ͜ʖ͡º)
październik 1994. To juz niestety się nie łapiesz w jej przedziale wiekowym
(13+6=19) (╯︵╰,)
#danielmagical #rafonix
Na matiego nic nie ma. Oprócz udostępniania tam zdj, które były dla niego
Albinosek p-----l 23 letni mógłby hotdoga od nowego roku wyrwać w ciupie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tam c--j z tym czy dostaną tu bana, bo jak widać zrobienie multi konta i używanie go to jest pikuś. Ja tam bym wolał, żeby Andrzejki z celi R mieli co dupić w 2018 ( ͡
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeżeli to Iga to raczej mówi prawdę
Ale tak jak mówiłem - nie ma zbytnio co chłopowi przybić, to co zrobił tylko ona by mogła ścigać z powództwa cywilnego. A szkoda, bo wepchałby sie na wałek s---------k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale słuchaj co mówie. On przyznał się tylko do ruchania 14 latki w wieku 16 lat. To tak na bardzo zawziętego by mu mogli tylko coś przybić. Iga może złożyć wniosek o ściganie za udostępnienie jej zdjęć w niekorzystnym wydaniu. Mamy pedofila albinoska 23 letniego, który już jedną nogą ma c---a w dupie. Jemu trzeba pojechać
@ ten drugi pajac
Naprawdę możecie się już w-----c z tego taga? My też nie lubimy i brzydzimy się k-----i, chodzi poprostu o to, że takimi ludźmi jak albert i mati troszeczke bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
co za różnica srebrzynko ( ͡° ͜ʖ ͡°) leć jakąś 8 latke puknij