@Lowca-baobabow: no ale na chui ty się wtrącasz w jej sprawy xd jej rodzice widocznie mają ją w dupie skoro szmaciła się w tym wieku więc jej los jest obojętny każdemu i tobie radze to samo :d
@RybaPan: Możesz mnie nazwać społeczniakiem Zawsze w--------m się w nieswoje sprawy, zawsze pomagam słabszym Nie żal mi k---y, którą jest, ale j------u pedofilowi też nie pozwole pozostać bezkarnym Nie drąż już tego, a jeżeli dla Ciebie wszystko jest okej, to życzę Ci, żeby (gdy już kiedyś zaruchasz) 1 miłość Twojej córki była w takiej przepaści wiekowej. Bo wali mnie to, że ruchało ją pół wawy. On zrobił to nielegalnie -
@Lowca-baobabow: tracisz czas na bronienie dziwki poprostu :) odlóż sobie 100zł napisz do niej, wyruchaj sobie tą ige i ci przejdzie. Chyba że masz bmw i poleci na auto to zaoszczędsisz 100zł.
@RybaPan: Ale skąd wiesz, że on nie był jednym z tych, którzy doprowadzili do upadku tej dziewczyny. Ty i on jesteście ludźmi, którzy kultywują dzisiejszą modę na k------o lub nieudacznictwo
Czyli, że albo jesteś k---ą, którą ruchali już wszyscy, albo nieudacznikiem, który nie zarucha póki nie pójdzie na k---y Czemu taka k---a (albinosek) ma się panoszyć i dalej robić to samo. Niech go przymkną, będzie miał tyle seksu ile chce a może to uratuje jakąś (póki co) nie winną
@Lowca-baobabow: gwarantuje ci że przed nim ruchało ją pół jej osiedla xd jesteś chyba p--------y, upadek tej dziewczyny? Zobacz jej insta czy fb i jakie ma d----a zdjęcia, jej upadek dopiero się zacznie jak rodzice przestaną dawać kase xd Kultywują mode na k------o, nie skomentuje
@Lowca-baobabow: powodzenia w prowadzeniu sprawy, ile to było k---a lat temu? i co Ty chcesz tutaj udowadniać. Nigdy nie powiedziałem do dziwki, Ty dziwko ale jakie są każdy wie.
Powiem wam szczerze mireczki, że dzisiaj rano był tu chłop, który groził muwmimati i albinoskowi, że ich d-----e, i że ma straszną chrapę to zrobić (nie pamiętam jego nicku, był 4-literowy i wyzywali go od przydupasów rafonixa). Chlopak ma screeny, mi nie chciało się robić i ogólnie cały temat kieruje bardziej do niego. Ja tylko przypadkowo znalazłem profil i poprostu nie lubię żerowania na ludzkiej głupocie ( ͡°
@RybaPan: aha, i jeszcze jedno. To nie jest dojeżdżanie K---Y, tylko "zemsta na byłej dziewczynie" ! Dokładnie tak - muwmimati i albinosek byli z nią w normalnym związku, a wiadomo, jak coś nie pykło to trzeba się zemścić jak prawdziwy mężczyzna. Zresztą w------e mam. Nie drążcie już tu bo ja wiem co do mnie należy. I już mówiłem, do kogo kieruje temat ( ͡°͜ʖ͡°)
@Lowca-baobabow: nie wiem, ale jak chcesz sie go pozbyc z wykopu @muwmimati to zreportuj jego multikonto @majorsuchodolski i napisz w reporcie jego glowne konto, jesli moderacja jest normalna zbanuja obydwa jego konta
To ruchałeś tą 13 letnią Igę tak jak dzisiaj mówiłeś, zanim screeny znikneły czy nie? Bo czas ucieka, a sąd czeka alberciku ( ͡º ͜ʖ͡º)
październik 1994. To juz niestety się nie łapiesz w jej przedziale wiekowym
(13+6=19) (╯︵╰,)
#danielmagical #rafonix
co z tego? miała 13 lat.
19? umiesz czytać?
Komentarz usunięty przez moderatora
Możesz mnie nazwać społeczniakiem
Zawsze w--------m się w nieswoje sprawy, zawsze pomagam słabszym
Nie żal mi k---y, którą jest, ale j------u pedofilowi też nie pozwole pozostać bezkarnym
Nie drąż już tego, a jeżeli dla Ciebie wszystko jest okej, to życzę Ci, żeby (gdy już kiedyś zaruchasz) 1 miłość Twojej córki była w takiej przepaści wiekowej. Bo wali mnie to, że ruchało ją pół wawy. On zrobił to nielegalnie -
Ale skąd wiesz, że on nie był jednym z tych, którzy doprowadzili do upadku tej dziewczyny. Ty i on jesteście ludźmi, którzy kultywują dzisiejszą modę na k------o lub nieudacznictwo
Czyli, że albo jesteś k---ą, którą ruchali już wszyscy, albo nieudacznikiem, który nie zarucha póki nie pójdzie na k---y
Czemu taka k---a (albinosek) ma się panoszyć i dalej robić to samo. Niech go przymkną, będzie miał tyle seksu ile chce a może to uratuje jakąś (póki co) nie winną
Kultywują mode na k------o, nie skomentuje
Nigdy nie powiedziałem do dziwki, Ty dziwko ale jakie są każdy wie.
Powiem wam szczerze mireczki, że dzisiaj rano był tu chłop, który groził muwmimati i albinoskowi, że ich d-----e, i że ma straszną chrapę to zrobić (nie pamiętam jego nicku, był 4-literowy i wyzywali go od przydupasów rafonixa). Chlopak ma screeny, mi nie chciało się robić i ogólnie cały temat kieruje bardziej do niego. Ja tylko przypadkowo znalazłem profil i poprostu nie lubię żerowania na ludzkiej głupocie ( ͡°
aha, i jeszcze jedno. To nie jest dojeżdżanie K---Y, tylko "zemsta na byłej dziewczynie" !
Dokładnie tak - muwmimati i albinosek byli z nią w normalnym związku, a wiadomo, jak coś nie pykło to trzeba się zemścić jak prawdziwy mężczyzna. Zresztą w------e mam. Nie drążcie już tu bo ja wiem co do mnie należy. I już mówiłem, do kogo kieruje temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_VzTmzYFyhpVEFV6aUnwyoF1aTMWMSnvo.jpg
PobierzO, o właśnie o Ciebie mi chodziło. Masz już podjazd - działaj mistrzu
jak
źródło: comment_Vd2rFZ0EFhOmMeHqPQVUNYEzWLb26IvM.jpg
Pobierz