Wpis z mikrobloga

@Dolan: gra ma swoje problemy, mnie osobiście w-----a najbardziej z-----y drop rate. Zdarzyło mi się wylądować na ostro obleganej miejscówce i w 5 domkach nie znaleźć nawet j------o pistoletu, o lepszych giwerach nie wspominając. Co do ludzi - wystarczy grać z kolegami, lub poszukać ziomków na polskim discordzie (Battlegrounds Polska, czy jakoś tak).
  • Odpowiedz
@samerowski tak jest teraz z każdą grą online... już bez wymieniania
A tak juz całkiem z innej bajki... imo fortnite jest lepszy od tych calych pubg czy hizi. Jest prosta, łatwo i miło się gra, niema czatu z debilami, jest bardziej przyjazna dla nowych graczy, niema zbyt wielu bezsensownych mikropłatnosci. Oczywiście jest darmowy, co widać na pierwszy rzut oka, ale mimo to jest wart uwagi.
  • Odpowiedz
Przy czym nie możesz nazwać PUBga niewypałem, ja szczególnie nie narzekam nawet na laptopie z 8gb ramu i gtx 960. Tym bardziej nie wyobrażam sobie posiadać gorszego PC niż z 8gb ramu w obecnych czasach, praktycznie każda sensowna gra tego wymaga.
  • Odpowiedz
@pan_kebab: w koncu trafisz. Ja po 100 tez nie widzialem i smialem sie z typow ze placza na haxy. Az w koncu trafilo sie pare meczy, goscie na speedhacku i aimbocie. Jak jest 2 strefa i mniej jak 40 osob to wiedz ze cos sie dzieje. Typowe objawy czita w meczu
  • Odpowiedz