Aktywne Wpisy

FisioX +221
aspk +276
Chciałem zakupić telefon na allegro a konkretnie iPhone 17e cena atrakcyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)aczkolwiek uprzedzony zawsze pytam się sprzedającego o numer imei i czy urządzenie nie zostało aby czasem zakupione u operatora gdyż często zdarza się, że blokują takie telefony po czasie za brak spłacania rat itp. Miły sprzedawca, odpowiada, że imei poda po zakupie xd kupiłem bo to allegro l(bezpiecznie/zwrócę itp) i pytam się ponownie o

https://www.mediaexpert.pl/konsole-xbox-one/konsola-microsoft-xbox-one-s-500gb-gra-fifa-18-gra-forza-horizon-3-forza-horizon-3-hot-wheels-dlc-6m-live-gold,id-968090
@JagaFan: No już wczoraj ciorałem zdrowo :)
@Lk_hc: Łooo Panie, a kto to Panu tak s--------ł?
przycisk do papieru. Wciąż istnieje takie prawdopodobieństwo ale zmalało drastycznie. A jeszcze nie odpaliłem choćby takiej Forzy...
@JagaFan: Zasadniczo, dysk 500gb zostawia do twojej dyspozycji 362gb(chyba że coś zmienili). Biorąc pod uwagę fakt, że przeciętna duża produkcja zajmuje +/- 40gb, to umieścisz na dysku około 9 gier. Niby można jedną grę usunąć, żeby zainstalować drugą, ale nie każdy ma na tyle szybkiego neta, żeby przy takich rozmiarach nie było to problematyczne.