Aktywne Wpisy

w__w +165
Dzisiaj mija mi 10 lat po slubie.
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina

ArnoldBacon +115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ale ceny spadaja xD a przy odsprzedaży to juz wogle tragedia, jak ktos zaplacil 600 to nawet za pol ceny nie sprzeda XD
#vr
https://uk.webuy.com/search/index.php?stext=vr§ion=&refinecat=Playstation4+Accessories&CategoryID=1001 playstation vr nadal trzyma cene
@retrobajery: Już nawet nie o to chodzi, tylko nikt normalny nie będzie kupował używanego produktu za pare groszy taniej, zwłaszcza że mogą być problemy z gwarancją. 450 to 75% z 600, tak źle niby? Ile ty byś chciał wziąć? Przecież za więcej tylko debil by kupił używkę.
no ja bym chcial produkt wart ceny jak gopro albo aple XD
@retrobajery: a no to w takim razie całkiem dobry deal dla kupującego za 450
Jak wszystko nowe, jest drogie... N8 tez drogi a nic nowego nie reprezentuje ze soba to lepiej wziasc vr jesli mamy sprzet noz more ram, more ghz and android O