Wpis z mikrobloga

Podczas swojej "kariery" utwierdzam się tylko w tym, że znacznie lepiej kiedy przełożonym jest facet. Nie musisz się wtedy zastanawiać czy danego dnia w pracy atmosfera będzie gesta bo jaśnie pani ma jakieś piemesy albo mąż ja nie zaspokoil i chodzi sfochana a przez pól dnia drugie pól się nie odzywa. Albo odwrotnie...
Nie mowie już o czepianie się o p------y.
#logikarozowychpaskow #pracbaza #korposwiat
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zabojcza_Rozowa problem jest taki, że jak kobieta dostanie trochę władzy, to wielce prawdopodobne, że będzie jej o---------c i będzie się wyżywać na podwładnych. Przerabialem mnóstwo tego przykladow w poprzedniej pracy (media markt) xd
  • Odpowiedz
  • 1
@zytablumsztajn gdzie ja napisałam,ze przełożona się na mnie wyzywa? Ludzie czy wy potraficie czytać? Proszę Cię, wroc do tekstu powyżej i odpowiedz jeszcze raz.I nie,nie pracuje w dyskoncie. Ani w żadnym sklepie. Pracuje w dużej korporacji.
  • Odpowiedz
  • 1
@Zabojcza_Rozowa tak to jest facet facetowi da w morde i nie rzutuje to na ich wdpolnej pracy, a baba obrazi sie na inna babe bo zle na nia popatrzyla, albo kupila podobna bluzke ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
jasne, ze faceci maja swoje jazdy. Mnie natomiast nigdy to nie dotknelo.

@Zabojcza_Rozowa: o jak zazdroszcze.
Ja mialam jakis czas szefa, ktory codziennie awanturowal sie o co innego.
Dzis kaze zrobic cos na sposob X, jutro przyjdzie z nowym pomyslem i z---a, ze nikt sie nie domyslil. Pojutrze zas ryk, ze jednak mialo byc jak wczoraj, ale lekko zmodyfikowane
Afery o nieodbieranie maili sluzbowych w niedziele, ciagle napuszczanie ludzi na siebie, ciagle intrygowanie
  • Odpowiedz
@Zabojcza_Rozowa zgadzam się. Pewna kierowniczka, która zrobiła mi scenę na pół magazynu żeby tłumaczyć na drugi dzień, że ma stresujacy okres i to nie z mojej winy. Po drugiej takiej sytuacji odeszlam
  • Odpowiedz