Aktywne Wpisy

MonazoPL +211

radziuxd +130
Z takich "małych rzeczy, które mnie w-------ą, bo mogą" to j----y Hyundai Tusą. Samochód ma lampy na pół d--y, ale jak go rysowali to się tak podniecili tymi dynamicznymi liniami, że zapomnieli o kierunkowskazach. Kiedyś stojąc za typem w takim Tusonie zacząłem trąbić, bo zielone, a ten stoi. Okazało się, że skręcał, no ale nie zauważyłem, bo kierunkowskaz jest k---a obok wydechu. xD
Ciekawostka: na zdjęciu tylko jeden z nich ma włączony
Ciekawostka: na zdjęciu tylko jeden z nich ma włączony
źródło: 1000063097
Pobierz

Nie mniej jednak - uważam że warto być bardzo ostrożnym przy takiej cenie. To domino kiedyś się wywróci. Kwestia czasu.
@bi-tek: ok przepraszam. jestem tutaj przecież nowy. przepraszam w imieniu wszystkich zielonek.
Jakiś argument czy wróżenie z fusów?
Komentarz usunięty przez autora
@Nedved: po prostu uważam że kwestią czasu jest opracowanie czegoś całkowicie zdecentralizowanego oraz o wiele lepszego niż BTC. Zresztą już jest wiele technologii o dużo wyższym stopniu technologicznym i programistycznym i o wiele większej liczbie zastosowań.
A podstawowa sprawa - Bitcoin nigdy nie znajdzie zastosowania w mikropłatnościach ze względu na wysokość opłat. A to w mikropłatnościach jest przyszłość.
Bitcoin to taka próba usprawniania starego
Niestety Bitcoin nie jest zdecentralizowany lecz zależny od grupy programistów.
Ale nadejdzie era niezależnego krypto niezależnego do nikogo. Kwestia czasu.
To będzie dopiero prawdziwa rewolucja w płatnościach.
Bitcoina uważam za początek lepszego wolnego świata. Przyczynił się do wolnościowego myślenia o wolności finansowej. Dlatego Bitcoina zawsze będę pamiętał jako tego pierwszego
@JanuszBizn3su: to pepcio nie zwracaj na niego uwagi ( ͡° ͜ʖ ͡°) To jest jego z dziesiąte konto.
@Amelcio: nie wszyscy tylko ty. podczas gdy my tu kupowaliśmy poniżej $200 ty krzyczałeś, że
https://www.wykop.pl/wpis/22443507/amelek-nie-zapomnij-napisac-jak-odkupisz-bitcoin-w/
@pawlo74: to tylko Twoje wymysły są za ile sprzedałem i za ile kupiłem. To nie ma znaczenia. co kto kupował. lecz w co kto wierzy. A fanatyzm odnośnie bitcoina - jest nie dobry dla wszystkich.
@fervi: Bitcoina nic nie zniszczy. Bitcoin pójdzie w zapomnienie poprostu w skutek rozwoju technologicznego. Bitcoin jest jak commodore - da się go rozwinąć ale nie da się przeskoczyć ograniczeń tej technologii. Nie wiem co będzie rewolucją która zdetronizuje Bitcoina. Ale ta chwila jest bliska. Myślę że w najbliższych 10 latach to się wydarzy.
Komentarz usunięty przez autora