@kanban ale co tu jest cebulowego? Po prostu po ludzku spytała. Gdyby ludzie słuchali mądrości wykopków to by się wcale do siebie nie odzywali bo wszystko byłoby cebulowatością.
@Pally: przecież napisałem, że biorą ślub kościelny, no bo cywilny to podstawa, a jak sobie wyobrażasz wesele bez kościelnego. Ja jeszcze nigdy na takim nie byłem oprócz własnego xd
@Neaopoliti wesela bez kościelnego są na porządku dziennym przynajmniej w mojej okolicy. Byłam na dwóch takich i bylo tak jak na amerykańskich filmach :p w ogrodzie, a zamiast ksiedza/pastora jest urzędnik ktory udziela ślubu cywilnego i potem normalnie impreza
@krolowamonika @Neaopoliti Ja miałem dokładnie w tym stylu z urzędnikiem nad stawem przy pałacu. W tamtym miejscu większość ślubów, to śluby cywilne z dużą imprezą.
@aniana 40 koła na wesele, a potem przez następne 10 lat wakacje w Mielnie, a do roboty golfem 2 w gazie. No ale była impreza, są zdjęcia, jest film na DVD/VHS.
źródło: comment_QWTjzfF1d0jypURLplsYbR3cROG7c6O2.jpg
Pobierz100 osob here i 17000 z 35000 czyli sama sala sie zwrocila
@Neaopoliti
Ja miałem dokładnie w tym stylu z urzędnikiem nad stawem przy pałacu. W tamtym miejscu większość ślubów, to śluby cywilne z dużą imprezą.