Aktywne Wpisy
LoginObowiazkowy +36
Bądźmy szczerzy, PiS powinno być premiowane 3 kadencje za sam fakt, że jeżeli chodzi o politykę zagraniczną, to zawsze mieli racje. Mieli racje kiedy blokowali w 2006 umowę handlową między UE i Rosją. Mieli racje, kiedy ostrzegali o Nord Stream II. Mieli racje aby nie wpuszczać migrantów z Białorusi i wybudować płot. Mieli racje wysyłając broń na Ukrainę jako pierwsi. A po drugiej stronie PO/KO mówili wszystko na odwrót i zawsze byli
rad_kop +53
Pedał-modniś wyjaśnia #sexwork -rękę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie wiem, w sumie, dlaczego, ale #!$%@? mnie jak byle dziwka podnosi łeb i upomina się o szacunek jej należny. Nie rozumie taka, że jak chcesz szacunku, to rób coś szanowanego, a nie nogi rozkłada przed jakimś #spermiarz a później obraża xDDDD
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #przemysleniazdupy
A wy co o tym myślicie? Lalka będąc dupodajka powinna tak agresywnie walczyć o szacunek
Nie wiem, w sumie, dlaczego, ale #!$%@? mnie jak byle dziwka podnosi łeb i upomina się o szacunek jej należny. Nie rozumie taka, że jak chcesz szacunku, to rób coś szanowanego, a nie nogi rozkłada przed jakimś #spermiarz a później obraża xDDDD
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #przemysleniazdupy
A wy co o tym myślicie? Lalka będąc dupodajka powinna tak agresywnie walczyć o szacunek
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.