Aktywne Wpisy

WeunianyTrampek +219

bronxxx +237
Jeżeli laski wszędzie wystawiają c---i w dekolcie, to dlaczego by nie rozpocząć mody żeby wystawiać kawałek jaj na widok? A wtedy, kiedy by zerkała, to jest zwracasz kulturalnie uwagę "gapisz mi się na jaja"?

@lewactwo: Co za bzdura.
@lewactwo: a to nie zawsze, w piątek miałem sytuację gdzie gość z podrzędnej po lewej wyjechał wprost na mnie :( na szczęście są hamulce :)
- brak ciągłości nawierzchni i niwelety (to wyjazd z posesji ma ciągłość, co sugeruje kierowcy pierwszeństwo)
- lokalizacja po złej stronie chodnika
- nawierzchnia
-
@akatogolem: to średnio na jeża dużo daje, dwuślady mózg gorzej rejestruje bo kierowca szuka dwóch punktów świetlnych a inne filtruje (piesi poruszają się wolniej), jest to problem znany również dla motocyklistów
kierowca może Cię widzieć oczami, ale nie rejestrować w mózgu, więc Ci wyjedzie
@akatogolem: jak znajdziesz ten kontakt wzrokowy z kobietą, to miej na uwadze, że dla niej to może znaczyć, że "domyślasz się iż ona wyjeżdza bo ją zobaczyłeś". Przerobiłem to kilka razy
Poleganie na kontakcie wzrokowym jest niestety błędem.
źródło: comment_vrfk8iyKBAexK7OXTaKztAnSWh43VOKz.jpg
Pobierz@demoos: kwikłem XD XD
Jeszcze odnośnie wymuszeń na cpr-ach - Szajbajk moim zdaniem słusznie zauważył, że w Polsce ze względu na małą liczbę rowerzystów
@akatogolem: to nie to. To m in takie buble jak tutaj, ciągłość wjazdu zamiast DDR
szukaniem kontaktu wzrokowego to delikatnie się oszukujesz :) lepiej założyć że ameba drogowa wyjeżdża niż raz w życiu
Do tego zaczyna się pora roku, gdy ludzie robią wielkie oczy, gdy widzą rowerzystę. Jeżdżąc w lecie przez wioski nie mogę się nadziwić widoku gimbusów stojącym na przystankach z wlepionym w ekran smartfonu wzrokiem.
Podejście jakie mam pozwoliło mi w tym roku przejechać ponad 6 tys. kilometrów w warunkach miejskich bez jakiejkolwiek kolizji, więc mam jakieś tam podstawy uważać, że dobrze robię. ( ͡~
na tę chwile jedyne kolizje, odpukać, jakie miałem to z kretynami na rowerach (wyjazd na czołówke podczas wyprzedzania dwukrotnie), z samochodami w zasadzie nigdy, motocyklem co prawda ale