Aktywne Wpisy

roberto07 +60
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
makgyvergaleriapl +158
I zaczynam być modny...
źródło: 1000003753
Pobierz

Kolega (taki do tej pory średnio związany z szeroko rozumianym IT) napalił się na programowanie. Chce spróbować Javy, z którą miałem tylko przelotny romans 100 lat temu, więc wiele mu nie pomogę. O ile pamiętam, to 'Thinking In Java' była biblią i wyrocznią tego języka dla początkujących, ale zdaje się że książka nie miała aktualizowanych wydań od lat.
Co mu polecić, żeby nie marnował czasu na marne źródła? Jakie książki, (wideo)tutoriale?
ma ktoś pdf? niestety jestem biednym uczniem i nie stać mnie na takie dzieła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@idiot: No biblia i czyta się tak samo... Jak nie miał doświadczenia, to odrobinę łatwiejsze będzie Core Java.
@slowo_: ?
źródło: comment_Fu5vvp1TuqoOrJj9fGAvJeihKnsvHa0R.jpg
Pobierzźródło: comment_EDt0brB17WUy1HrPUinSIWYhPcbu2bPR.jpg
Pobierzźródło: comment_kJDExAjb2LsBd5rw20YdO8T0z9EG32gL.jpg
Pobierz@Zheta: To niestety lipa. Może później sie przyda, jeśli kolega się wciągnie w temat. To jego pierwszy kontakt z programowaniem, więc szukam dobrych materiałów 'od zera'.