Aktywne Wpisy
tomilipin +839
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

miszkurkam +77
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz

Kolega (taki do tej pory średnio związany z szeroko rozumianym IT) napalił się na programowanie. Chce spróbować Javy, z którą miałem tylko przelotny romans 100 lat temu, więc wiele mu nie pomogę. O ile pamiętam, to 'Thinking In Java' była biblią i wyrocznią tego języka dla początkujących, ale zdaje się że książka nie miała aktualizowanych wydań od lat.
Co mu polecić, żeby nie marnował czasu na marne źródła? Jakie książki, (wideo)tutoriale?
ma ktoś pdf? niestety jestem biednym uczniem i nie stać mnie na takie dzieła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@idiot: No biblia i czyta się tak samo... Jak nie miał doświadczenia, to odrobinę łatwiejsze będzie Core Java.
@slowo_: ?
źródło: comment_Fu5vvp1TuqoOrJj9fGAvJeihKnsvHa0R.jpg
Pobierzźródło: comment_EDt0brB17WUy1HrPUinSIWYhPcbu2bPR.jpg
Pobierzźródło: comment_kJDExAjb2LsBd5rw20YdO8T0z9EG32gL.jpg
Pobierz@Zheta: To niestety lipa. Może później sie przyda, jeśli kolega się wciągnie w temat. To jego pierwszy kontakt z programowaniem, więc szukam dobrych materiałów 'od zera'.