Wpis z mikrobloga

@PolskiSwir345: ta gra dla mnie z tym patchem stała się serio już martwa
MM jest patologiczny
Pyro dostał kosmiczne bronie (mimo iż większość broni heaviego jest niegrywalna)
Pyro stał się kosmicznie imba (mobliność, duży dmg, nawet ten miotacz co strzela ogniem mało ammo żre)
Mapy nie są jakoś specjalnie wybitne
Meh
  • Odpowiedz
@Qwertyzxcv: Społeczność sama wybrała, a pyro z jetpackiem lecący na ciebie nie różni się niczym od soldiera, pomijając to, że ten drugi jest silniejszy i lepszy we wszystkim, a nikt nie narzeka na niego. Mnie najbardziej martwią spadki klatek i freezy kiedy ktoś użyje nowego miotacza, mój komp najlepszy nie jest, ale nigdy nie miał z tym problemów :/
  • Odpowiedz
@Qwertyzxcv: Zauważ, że w sytuacjach typu 6 grubych na wózku są głosy, że tego nie da się obronić, a ja powiem tak: limit klas. Szczerze, to myślałem, że i tak te przedmioty będą silniejsze, bo jetpack zabiera czas na wyciągnięcie, a nowy miotacz nie działa na taką odległość jak wyrzutnia rakiet. Jak już mają być nerfy/buffy to jetpack powinien mieć większą prędkość wyciągania, a miotacz mniejszą prędkość pocisków (jak u
  • Odpowiedz
@PolskiSwir345: no nie wiem, ale gruby nie ma miotacza ognia który bije kulą ognia za 30dmg i nastepna za 90 (bo podpalonym zadajesz 300% wiecej dmg ) + do tego afterburn
scouty i inne engie na 2 hity, fun and interactive gameplay, a to strzela szybko i jeden strzal kosztuje 1 ammo ( najwiekszy BS tego itemu )
  • Odpowiedz
@Qwertyzxcv: gruby ma miniguna którym może zmieść przeciwnika w podobnym czasie i dalszej odległości, a soldier ma rakiety po 100dmg i nie musi celować prosto w przeciwnika :D zwykłe zmniejszenie prędkości pocisków wystarczyłoby, żeby dać szansę na unik
  • Odpowiedz
@PolskiSwir345: moze masz racje, moze kwestia 6 pyrosow na team robi swoje
valve znowu o------o, wczoraj nie moglem tych caseow sprzedawac, dzisiaj juz moge
szkoda ze z 1 euro spadly do 20 eurocentow, ostatni raz od nich jakieś przepustki kupuje ()
  • Odpowiedz
@Qwertyzxcv: Mi się udało odrobić ponad 3 euro ;)
Nie pisz, że nie kupisz przepustki bo nie sprzedasz skrzyneczki. Troche zalatuje żenadą kolego. Jeżeli spodziewałeś się zarobku na lecących itemach to nie za bardzo wiem po co wydawałeś 5 euro. Było 2 klucze kupić i coś na markecie ...
  • Odpowiedz
@RekinCwaniak: ???
mówię że ostatni raz kupuję u nich przepustkę po tym co oni o----------i
i nie mówię tego tylko jako gracz TF2 bo w dotę i CSGO też gram i też kupowałem operacje i battle passy więc wiem o czym mówie
jeśli myślisz że nie można na tym zarobić no to jesteś w wielkim błędzie przyjacielu, zobacz sobie ile kosztują skrzynki z immortalami z poprzednich TI
do dziś pamiętam
  • Odpowiedz