Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

MrPawlo112 +449
Grałeś? Plusujesz ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 20260308075821_1
Pobierz

źródło: comment_O3wpma7r965yfYsm8gnsiSOeE0gdD3m1.jpg
PobierzMM jest patologiczny
Pyro dostał kosmiczne bronie (mimo iż większość broni heaviego jest niegrywalna)
Pyro stał się kosmicznie imba (mobliność, duży dmg, nawet ten miotacz co strzela ogniem mało ammo żre)
Mapy nie są jakoś specjalnie wybitne
Meh
scouty i inne engie na 2 hity, fun and interactive gameplay, a to strzela szybko i jeden strzal kosztuje 1 ammo ( najwiekszy BS tego itemu )
valve znowu o------o, wczoraj nie moglem tych caseow sprzedawac, dzisiaj juz moge
szkoda ze z 1 euro spadly do 20 eurocentow, ostatni raz od nich jakieś przepustki kupuje (╥﹏╥)
Nie pisz, że nie kupisz przepustki bo nie sprzedasz skrzyneczki. Troche zalatuje żenadą kolego. Jeżeli spodziewałeś się zarobku na lecących itemach to nie za bardzo wiem po co wydawałeś 5 euro. Było 2 klucze kupić i coś na markecie ...
mówię że ostatni raz kupuję u nich przepustkę po tym co oni o----------i
i nie mówię tego tylko jako gracz TF2 bo w dotę i CSGO też gram i też kupowałem operacje i battle passy więc wiem o czym mówie
jeśli myślisz że nie można na tym zarobić no to jesteś w wielkim błędzie przyjacielu, zobacz sobie ile kosztują skrzynki z immortalami z poprzednich TI
do dziś pamiętam