Aktywne Wpisy

marcelus +46
Nie macie wrażenia, że ludzie zluzowali z petardami w #sylwester?
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska
PanZbigniew +236
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

źródło: comment_zxTrJYcIbF6ltUoUvCLjA1xcU77zAqJR.jpg
Pobierzźródło: comment_LbFHZdqoaLVyuhLLUvVibd42R4RUeN5M.jpg
Pobierzźródło: comment_6l1cGCFvqqU8kXUN79ROcrZ5Uy8cbUn1.jpg
Pobierzźródło: comment_8779f4MJxMhOX6etHGPRsitSnv2dcQSM.jpg
Pobierzźródło: comment_jPaIet4SlXGh6WYBnrbZTyY1eoKI6byZ.jpg
Pobierzźródło: comment_s86uHN0df7IllMxAOAWDpjr3ZQDUkVUe.jpg
Pobierzźródło: comment_umJKCCi4x5BqZsyUTK1z60ojVDWgL1M8.jpg
Pobierzźródło: comment_7eTqspQhdKkur9ZxaX9nPOErtj20dpwj.jpg
Pobierzźródło: comment_wBQwVPRCGtkKfjmaaaYOjwJUn6cLuUSd.jpg
Pobierzźródło: comment_dUqlTd2xAHNhrKu36YaaDq5qIIHY6Kxh.jpg
Pobierzźródło: comment_gy72TxjPbiVIiW6D8pouLn0SJPZs9pfz.jpg
Pobierzźródło: comment_MIeCOOQuxMsFTHKVu5Mp57316UUn6oS6.jpg