Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ostry_boy: Oczywiscie, ze mozna zmienic, mozna rowniez stac w szeregu partyjnych pacholkow, wyrazajacych zdanie narzucone z gory, mozna spotykac sie z lekarzami w trakcie wyborow, a potem ich totalnie ignorowac, mozna byc cynikiem i populista, wiele rzeczy mozna..
  • Odpowiedz
@ostry_boy: czyli p--------z. Nawet sobie nie wyobrażasz ile się trzeba uczyć do LEPu, ile do specjalizacyjnego.
Niedouczone to mogą być stare pryki, ale to akurat nie są rezydenci na których plujesz

Mam nadzieję, że nie będziesz już się wypowiadał w tematach, o których masz blade pojęcie
  • Odpowiedz
@giku: Pomiędzy 2008-2015 ministrami zdrowia byli kolejno Ewa Kopacz a następnie Bartosz Arłukowicz. W 2014 pani Kopacz została premierem. W tym czasie rezydenci nie dostali w zasadzie żadnych podwyżek. Teraz oboje drą mordy w TV że podwyżki im się należą. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
  • Odpowiedz
@ediz4:
Służbę zdrowia wszyscy politycy olewają mocnym strumieniem. Bo jaki zysk dla nich, że w perspektywie 10-20 lat będziemy mniej umierać - tym kolejnych wyborów nikt nie wygra. A sami politycy w kolejce do lekarzy nie czekają.
Dlatego w tych kwestiach dobrze by było, by wyborcy każdej partii nie słuchali co mówią im ludzie, których do szpitala zawsze przyjmą bez kolejki i robili coś, byśmy my sami za 10-20 lat
  • Odpowiedz
@ediz4: z ciekawosci rozwinalem komentarze i sie nie zawiodlem XD tyle tych wysrywow produkujesz, ze nikt nie bierze twojej osoby na powaznie XD ktos ci w ogole jeszcze odpisuje? XDDD
  • Odpowiedz
@giku: uwielbiam wyraz jego twarzy jak dziennikarz wspomni o uchwale z 2 srednimi krajowymi dla rezydenta sygnowanej jego nazwiskiem XD
  • Odpowiedz
@su1ik: hahahahahaha. Z ciekawości też napisałeś dwa komentarze. Już pisałem Ci wcześniej że z taką zajadłością mogłeś atakować ruskie serwisy. Po co zatrudniac hakerów jak napierdzielisz setkę komentarzy w minutę
  • Odpowiedz
@giku: A weź mi powiedz tak poza polityką - jak dużej grupie dam podwyżkę do dwóch średnich krajowych, to średnia się zwiększy i znów będę musiał dać im podwyżkę, wtedy średnia znów się zwiększy, a wtedy znów będę musiał dać im podwyżkę... hmmm ciekawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz