Aktywne Wpisy
Kroshkar +5
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

BlackWarrior +1
#ksiazki Która książka i który zbiór opowiadań King jest według was najlepsza?

#podrywajzwykopem #zwiazki #podryw
Komentarz usunięty przez autora
Bardziej istotne jest to, jak mówisz, niż co mówisz. Nie wierz w moc niesamowitych tekstów na podryw, bo gdy będziesz wyglądał jak creep, to laska zawsze cię spławi. Grunt to luz, uśmiech i pewność siebie. Jeśli nie masz weny, to wystarczy podejść z prostym komplementem (np. zwykłe "cześć, chcę ci powiedzieć, że świetnie wyglądasz w tej sukience" - nic specjalnego, ale odpowiednio powiedziane w zupełności wystarcza). Nie musisz być nawet
Zadbanie to warunek konieczny, o którym się nawet nie wspomina. Z tym creepem miałem raczej na myśli rzeczy typu zgarbiona postawa, niepewność w głosie, brak uśmiechu, uciekanie wzrokiem od jej twarzy itp. Musisz się czuć na luzie, traktować to jak dobrą zabawę a nie egzamin na prawo jazdy.
Otóż to.