Wpis z mikrobloga

Mirki ciekawi mnie jedna rzecz ... jak gość odważy się podejść na ulicy i wgl to co mówi ? "Hej wyszła byś ze mną na kawę ?", "hej jestem Lordon a ty ?"
#podrywajzwykopem #zwiazki #podryw
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@aaron2255: XD i jeszcze pewnie miałeś mokasyny, dzwony i koszule z postawionym kołnierzykiem XD i łańcuchy w solarium byłeś i włosy ulizane ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak widzę ludzi z takimi tekstami
  • Odpowiedz
@Lordon
Bardziej istotne jest to, jak mówisz, niż co mówisz. Nie wierz w moc niesamowitych tekstów na podryw, bo gdy będziesz wyglądał jak creep, to laska zawsze cię spławi. Grunt to luz, uśmiech i pewność siebie. Jeśli nie masz weny, to wystarczy podejść z prostym komplementem (np. zwykłe "cześć, chcę ci powiedzieć, że świetnie wyglądasz w tej sukience" - nic specjalnego, ale odpowiednio powiedziane w zupełności wystarcza). Nie musisz być nawet
  • Odpowiedz
  • 0
@TerazMnieWidac: o lubię takie odpowiedzi, akurat z zadbaniem o siebie nie mam problemu ubieram się tez dobrze tylko muszę nauczyć się mówic co myśle bo czasem zaczynam bełktoać :(
  • Odpowiedz
@Lordon
Zadbanie to warunek konieczny, o którym się nawet nie wspomina. Z tym creepem miałem raczej na myśli rzeczy typu zgarbiona postawa, niepewność w głosie, brak uśmiechu, uciekanie wzrokiem od jej twarzy itp. Musisz się czuć na luzie, traktować to jak dobrą zabawę a nie egzamin na prawo jazdy.
  • Odpowiedz
@aaron2255: Ani to, ani to. Po prostu jakby ktoś do mnie tak powiedział, to bym się poczuła dziwnie. To wszystko zależy od kobiety, jednej taki tekst się spodoba, innej już nie. Nie mniej jednak uważam, że do obcej kobiety bezpieczniej jest bardziej neutralnie się odezwać. Ale to tylko moje zdanie.
  • Odpowiedz