Aktywne Wpisy

Melkovva_ +6
Od dziś oficjalnie wolna możecie słać oferty matrymonialne

Atreyu +4
Czy znacie ludzi wierzących w Teorię Płaskiej Ziemi? (ew. chemtrails, chipy w szczepionkach, naziści na księżycu)
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka

Po aktualizacji do 8.0 czas pracy na baterii wzrósł w sposób zauważalny - szczególnie w czasie spoczynku, co wcześniej szwankowało. Jednak jakoś na dniach przyszło 8.1(czy tam inna aktualziacja bezpieczeństwa) i wszystko się posypało.
Telefon leżąc od 8 stracił już 10% baterii. A co gorsza, przy 30~15% baterii potrafi nagle napisać, że zostało 0% baterii i się wyłączyć z braku prądu. Po piętnastu minutach można go włączyć i działa normalnie...
Macie też tak z nowym Androidem, czy to kwestia tego, że telefon mi się już kończy? :(
@another_throwaway23 niby tak... Ale to zaczęło się tak nagle i jasno po aktualizacji.
https://m.gsmarena.com/google_pixel_2-8733.php
Może faktycznie będzie trzeba pomyśleć :P
źródło: comment_1N03BRDn6aJTQQFd5jiBWnd5JQIUaHxs.jpg
Pobierz