Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bolo1: No powaliło Was już doszczętnie. Filip - sympatyczny śmieszek (pomimo ekstremalnie nieciekawych doświadczeń życiowych), inteligentny gość, żarty na poziomie, a jakiś @bolo1 p------o opisuje go jakby był gościem typu bohatera filmu Patryka Vegi. Czy ktoś już napisał, żę Żyd, pedał i pracuje dla tefałen?
  • Odpowiedz
@bolo1: kiedyś to były czasy teraz nie ma czasów

dostęp do wiedzy jest teraz kilkukrotnie łatwiejszy, nie wiem skąd to starsze pokolenie miało brać fachowe czasopisma i jeszcze mieć pieniądze na zakupienie takich
  • Odpowiedz
@bolo1:
No więc właśnie o tym mówię - masz idealistyczne wyobrażenie o tym, jacy nasi rodzice byli za młodu. A byli takimi samym ludźmi, tyle że nie mieli takich gadżetów i możliwości jak my.
  • Odpowiedz
Przecież to nawet od razu, po twarzach widać i w tym przypadku to chyba nie jest mylne złudzenie.

@bolo1: ale coz mlody Chajzer winien, ze wyglad to raczej po mamusi chyba odziedziczyl, a nie po ojcu?
  • Odpowiedz
@nie_wyszlo_mi_w_zyciu: od jakiegoś czasu na Wykopie panuje kult nijakości - jak ja jestem nieudacznikiem życiowym, to każdy taki powinien być, a jak nie jest, to już sprawię, żeby tak było. Ludziom w pewnym momencie przestaje się podobać dana osoba, zaczyna się szukanie haka i jest tak jak napisałeś - Kopyra i gość od Solgazu są już be, bo zrobili sobie zdjęcie z Kuźniarem. Tak samo Wellman - kobieta wydaje się
  • Odpowiedz
@aegypius: Tylko że Karmowski dojechał hejtera z klasą, czego nie można powiedzieć o Chajzerze. Gościu nazwał młodego chłopaka k---ą i niejako podżegał do linczu na nim, udostępniając część jego danych w necie dla żądnego krwi pospólstwa. Taka trochę różnica, bo Maks miał szansę przeprosić i odpokutować za swoje winy, a tamten chłopak nawet nie wytworzył, tylko udostępnił mema a dostał rykoszetem. To niejednoznaczne, z resztą posta się zgodzę.
  • Odpowiedz